DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Text sice pochází z dob Staré pošty, ale v poslední době se (díky aktivitě BDSM klubu) vyskytla potřeba ho obnovit a aktualizovat.Rozebírání sobě velmi podobných hraček a identifikace, která komu patří je jedna z nejotravnějších věcí, které na bdsm aktivitách existují. Lze očekávat, že povinné označení hraček se pro BDSM klub stane součástí pravidel, doporučujeme proto zamyslet se nad vhodným kódem s dostatečným předstihem :-)

Potřebu označení jednotlivých "klubových stájí" si vynutily dvě věci - tou první je hec, tou druhou, míněnou vážněji jsou komplikující se problémy s dělením a identifikací výbavy na lidnatějších či instrumentálně bohatších akcích. Prvotní představa vypadá takto:

Jeden každý "tým" či "stáj" bude identifikován barevnou kombinací dvou až čtyř barev. Pro dvojbarevnou kombinaci  může být určena nosná (major) barva s tím, že druhá barva je dopňková *1) nebo mohou být obě barvy prohlášeny za rovnocenné *2). Takovouto barevnou kombinací pak každý tým (pod pojmem tým je v minimální variantě chápána dvojice dominant/submisiv) povinně označí veškeré vlastní vybavení, které hodlá na klubových akcích používat, nepovinně pak i veškerou další atributiku - pro inspiraci budiž zmíněno barevné tetování subinky, čelenky, prádlo, standarty, vlajky, korouhve a praporce či vozidla  a přepravní boxy na dopravu subinek :) Ostatně, vysvětlování pojmu klubových barev je dle mého názoru nošením sov do Athén.

Zavedení předloženého návrhu naráží na jeden problém organizačního charakteru - registraci, správu a údržbu aktuálního stavu. Pro rozjezd projektu nabízím Eleferno, celá agenda ale logicky patří na bdsm.cz, kde by měl být k dispozici platný a závazný stav, spolu s procedurou řešení případných sporů o některé zajímavé barevné kombinace. Než dojde k ustálení názoru, povedu agendu na Elefernu silami Lizz s tím, že do budoucna bude na tomto místě jeden z mirrorů.

Kód Název týmu Kontakt Ukázka označení
     
Eleferno - Milkov Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. elefernoeleferno1
     
Kitty Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.  
     
Wacovo doupě Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. waco
     
BDSMKLUB - inventární výbava Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. bdsmklub
       
Seržant Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. serzant
     
Clancy Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.  clancy
       
Raftíček Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. rafti
     
Silver.Blue Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. rafti
     
Ditrich Nufinka Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. Nuf
     
Gaurin Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. Grurin
     
Somyr Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. Image
     
Ateliér Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
         
Jixipen  

 

Příklady

Ukázka Popis
     
Dvojbarevná kombinace, základní barva s barevnými doplňky   *1)
       
Dvojbarevná kombinace   *2)
     
Trojbarevná kombinace
       
Čtyřbarevná kombinace  

Čím označovat ?

Pro označení lze výhodně použít barevné lepicí pásky, například tyto z OBI, prodávané v sadě deseti barev (zelená, bílá, černá, oranžová, modrá, červená,  šedá, hnědá, žlutá, fialová), stažené do praktického salámku. Ve vlastním týmu nevyužité barvy mohou být elegantním předmětem směny.  Druhým vhodným materiálem pro označení jsou omyvatelné samolepicí tapety a JAC fólie - zpracování řezacím plotrem může přivést dílko k dokonalosti :)

 

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 81 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 81

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara