DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Považujete vibrátory za hi-tech vybavení, navrhované prvotřídními týmy inženýrů a specialistů ? Pravda je krutější...

 

 Vibrátor Pipedream, který se dostal do eleferní dílny nepatří k nejlevnějším. Má vcelku solidní mikroprocesorové řízení intenzity, slušně provedenou řídící jednotku a na první pohled poctivou akční část z vysokomolekulárního silikonu. Na druhý pohled ovšem nadšení mizí...

 Pravděpodobně vinou technologických omezení je kryt vibrační jednotky zaslepen jen velmi symbolicky těsnící "zátkou" z vulkanizovatelného silikonového tmelu. Ponoření do vody při statických podmínkách utěsní, ovšem se zapnutou vibrací a při intenzívnějším hraní nemá zátka šanci. Strojek dorazil jako rozbitý a šel na stůl. Vzhledem k poněkud atypickému konektoru nebylo jednoduché určit, jestli je nemocná řídící jednotka, kabel nebo vibrační jednotka a do rozebírání akrylátového pouzdra procesorové jednotky se mi moc nechtělo. Nakonec pomohly redukce, ohmmetr a osciloskop, které odhalily problém ve "vajíčku". 

 Jinak docela poctivý motorek vyžrala koroze do té míry, že s rotorem nešlo pohnout. O kvalitě práce čínského výrobce svědčí i stopy po jakémsi smeknutém přípravku na povrchu jednotky (které je  schované do plastu, leč přesto by takto ožižlaná být nemusela). Jednotka je na odpis a odpoledne v tahu :-)

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 328 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 328

Nejnovější uživatelé

  • 11591159altara
  • monk
  • Nicoletta02
  • G45HRLE5 www.yandex.ru fdgfjkghiluy
  • IvaVin