DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Upozornění:

Tento text obsahuje spoustu nenormativní lexiky, idiomatických slovních vazeb a terminologie, která může poškodit vaši duševní rovnováhu.

Jsou věci, které prostě nechápu. Francouzská auta, například. A pak jsou věci, které prostě nechápu, ani když se sebevíc snažím. pro příklady nemusíme chodit dale.

Proč se, do psí kundy, hadí prdele, sloní řiti a velbloudího rekta chytrá, pohledná a přiměřeně úchylná holka, tvrdící po tři roky, že vanilkovej už nechce vidět ani puding z ničeho nic zblázní a zabřezne s uhrovitým poloprávníkem, intelektu zmíněné holce dosahujícího stěží po lem kalhotek ? Nechápu.

Proč se, u několika desítek parciálně ztopořených žížal  na webu masově vyskytují pérocentričtí machové, učinivší z vlastního brka centrum veškerého lokálního a mnohdy i globálního vesmíru, přičemž považují za zajímavé zřizovat k tomuto tématu obsáhlá fóra (pravda, dosud bez rozšířeného poznámkového aparátu) ? Nechápu.

A proč se - kurva, kurva a ještě jednou kurva - úspěšná doktorka, máma od dvou dětí a úchylečka par excelence z ničeho nic zamiluje do velmi etnického takyameričana, a to natolik, že se hodlá rozvést s chlapem,   se kterým už je hezkých pár desítek let ? Nechápu, nechápu, nechápu.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 574 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 574

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara