DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Pozor - nejde o solanku, ale o soljanku, což je polévka. Z nálevu (rassolu) kvašených okurek a spoustou chutných věcí v něm. Důkaz sporem o tom, že pohádka o pejskovi a kočičce, kteří se snažili uvařit dort má víc, než jedno řešení. Do soljanky patří tři druhy masa, tři druhy uzeniny, tři druhy zeleniny (navíc kromě těch okurek, z nichž pochází nálev), olivy a spousta cibule, česneku, pepře a papriky. S černým chlebem a lžící zakysané smetany, vytvářející po zamíchání  karmínově zabarvená mastná oka na povrchu polévky v misce jde o jednu z nejchutnějších ruských polévek.Navrch se pak pokládá tenoučký plátek citrónu.

Asociace úchylné společnosti se soljankou vznikla v průběhu minulých dnů. Dozvěděl jsem se - mimo jiné - že neexistuji a že jsem obchodním trikem Šorochovým, zaměřeným na zvýšení prodejnosti elektrohraček a potkal jsem spoustu lidí. Ta, namíchána dohromady poskytne cosi, velmi soljance podobného (odhlédneme-li od věcí a osob, které by příčetný jedinec nikdy do směsi nepřidal, ani kdyby šlo o jed na krysy). Komponenty si doplní každý sám dle své vlastní libosti, zkušenosti a fantazie, jen ten citrónek si dovolím doplnit sám. Tady je:

Známý a šikovný úchyl se nedávno nechal v telefonu (na otázku po tom, co právě dělá) slyšet, že mu zrovna na stole stydne hrnec spermatu.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 330 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 330

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara