DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Takže maceška s tatínkem mi řekli, že mám také napsat reportáž z první akce v nových prostorech BDSMklubu. Díky přítomnosti příbuzenstva u mě doma jsme vyrážel z domova mírně se zpožděním, a tak jsem si myslel, že většina lidí už bude na místě. Když jsem dorazil ke vchodu byli u něj vidět dva, "né uplně klidní" lidé. Jeden se pokoušel již čtvrt hodiny dovolat Vaškovi nebo Nenu, aby ho pustili dovnitř a druhému bylo poraděno, kde má vystoupit, ale s určitou prostorovou nepřesností.


Když jsme sešli dolu, uvítala nás hopkající potvora, Milkov a Fronéma. Vašek s Nenu byli do příprav nových prostor, tak zabráni, že příchozí téměř nevnímali. A bych řekl pravdu, tak v tomto sklepě jsem byl naposled zhruba před rokem, na prvním akčnění s Tormem a potvorou, ten prostor se změnil k nepoznaní a rozhodně k lepšímu.

Teď trochu přeskočíme do místa, kde je Fro co by orientální kráska svázaná se zavázanými oči a já dostávám od Torma klíčky od auta, s tím že VioletWand leží na předním sedadle.

Potom co jsem se vrátil zpět jsem viděl poprvé v životě viděl, aby se někomu rozvítili očíčka, tak že je to vidět přes látku, kterou má zavázané oči. Po pravdě řečeno Muflonek také vypadal, jako že si poměrně užívá.

Po té co se povedlo(s použitím utěrek a lan) umístit jednu oběť do Kola, nastalo ve sklepě neuvěřitelné ticho a na všech bylo vidět, jak si zdejší atmosféru vychutnávají.

A další kousek co mi utkvěl v paměti, je zmizení Nenu a Fro, pak příchod Nenu a přesun do druhé místnosti, kde na nádherném "stole" byly připraveny šunkové křenové rolky, které byly vcelku rychle snědeny ať už lidmi, kteří si je prostě vzali rukou, nebo těmi, kteří si od rozličných stvoření rolku nechali podat a poté provozovali krmení z pusy do pusy/z tlamy do pusy/ z pusy do tlamy (nehodící se škrtněte). Ale jak všichni víme šunkové rolky bez feferonek se nedají jíst. Za to, že některé úchylky ty feferonky používají jinde, už ale nikdo nemůž e. Pak se na scéně objevil vlastním rozhodnutím zlý králíček Rudolf v podobě anatomicky tvarovaného křenu, který však byl nemilosrdnými úchyly a úchylkami sežrán.

Po té snad už zmíním pouze to, že dorazili vyslanci pekla, tedy přesněji vyslanci Hell.cz, poté byla sešlost ukončena. Maceška naposledy zaprovokovala (jo, pořád si to pamatuji) a Torm nás odvezl domů, odkud jsme se s potvorou přesunuli do FTN pavilon G3.

Pár poznámek autora: Jo opravdu jsem ten den vůbec neměl hrací, jo a Fro mi opravdu přijde hezká :)

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 112 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 112

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara