DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Včera mi Lenka strčila do ruky žurnál, který prý u nich v práci šel z ruky do ruky. Vypadá na to. Lesklá polokřída je hodně ošahaná a v textu je nejmíň patnáct různých zvýrazňovačů a jedna tužka na obočí. V roli zvýrazňovače. Jmenuje se to SEDM a podtitul to má 100 stran exkluzivního čtení. Vydává to Sanoma Magazines s.r.o. a je to opravdu celých sto stran čtení, z kterého se budete válet smíchy jaky my s Lenkou. Jen nevím, jak Tormovi vysvětlíme tu vylemtanou metaxu.

Zatočte s chlupy ! Fakt, milé dámy, tohle jste ještě nevěděly: Standardní vysavače nedokážou dokonale odstranit všechny zvířecí chlupy, což může vést ke vzniku zápachu (zvýrazněno mnou).Hygienický filtrační systém Bla bla Bla se ale vypořádá i s nejnepříjemnějšími pachy.... To prosím není reklama, to je v rubrice SEDM moderní hračky. Fakt, už za nějakých sedm tisíc se zbavíte smradlavých chlupů v bytě. Viděl Pavel Hrabica někdy kočku ?

Hodně ostrý lev. Očekáváte chování rodinného vozu a francouzskou ležérnost. Ale první ujeté metry vás přsvědčí, že rozhodně nemáte rande s líným a opelichaným lvem...

Nepřehlédněte ! V ložnici s Jitkou Asterovou ! Líbí se mi ale i Gérard Depardieu. Jauvajs.

Další lahůdka: Moje tělo. Slečna Eva o sobě prohlašuje, že být fyzicky dokonalá není rozhodně procházka růžovou zahradou. Citujeme:

"Za to, jaká jsem může do jisté míry moje máma... Od druhé třídy mi vtloukala do hlavy, že musím být hezká, abych se jednou vdala za bohatého prince na bílém koni, stejně, jako ona. Můj otec se s ní sice rozvedl, ale zajistil ji hmotně až do důchodu, takže matka nikdy nemusela pracovat. ... Od patnácti mě vodila každý měsíc na kosmetiku. Vařila mi jen dietní jídla, až do osmnácti, když jsem se od ní odstěhovala, jsem například neochutnala svíčkovou. ... Díky této zvláštní výchově jsem na první pohled dokonalá, mám krásné vlasy, pleť a perfektní tělo, přesto jsem ještě s nikým neměla vážný vztah. ... Každý na mne sice mlsně kouká, ale neodváží se mne oslovit. Ten, kdo tu troufalost má, chce jenom sex. ... Vím, že se jednou objeví dostatečně sebevědomý muž, který si troufne mne sbalit a budeme spolu šťastní, jen bych si přála, aby to bylo už teď..."LOL.

Aha, tady jsou, recepty, miláčci mí. Pokochejte se:

Výraznější chuti docílíme, pokud maso necháme v marinádě odpočívat den i více. Ne, fakt ?
Místo koupeného mletého pepře můžeme vyzkoušet pepř umletý těsně před podáváváním do jídla.

Kříživka... Ne, to ne ! Zkratka Oddělení technické kontroly na tři, ruská měna na čtyři, jméno herečky Janžurové na tři. Fakt že jo, nejdelší slovo v kříživce je na celých pět písmen !

Horoskop. Po poněkud hektičtějším období nastává útlum. Škoda, že to nikdo neřekl Jizeře, která nám do prácenatahala věci z celého horního toku.

Vzdávám to, to opravdu nejde dočíst. Neumím si představit, že by mne něco donutilo číst to zadarmo nebo ještě, nedej bože, za to platit třicet korun. S Lenkou jsme přemýšlely, kolik bychom si řekly, kdyby to měla být placená služba. V práci beru nějakých 160 Kč na hodinu čistého, Lenka má asi o dost víc - přečtení trvá tak hodinu, ono tam moc písmenek není. Já bych si o míň, než tři tisíce neřekla... Dávám to k diskusi:

{mos_sb_discuss:13}

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 223 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 223

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara