DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Některé maily, které dostávám stojí za přemýšlení. Třeba ten od srazového nováčka, navýsost udiveného faktem, že na úchylném srazu, na který se natěšen a v očekávání nezapomenutelných dojmů vypravil sedí tlupa osob, které jako by vypadly z IT Crowd a řeči, které vedou nejsou od Ajťáků nijak daleko.

Nováček očekával, že se v úchylné rozmluvě dočká zasvěcené diskuse nad přednostmi klouzavého bocmanského uzlu před katovským uzlem, zasvěceného rozboru výslechových technik za pomoci elektrického proudu, předváděných zachnuřeným deviantem v kůži na něžné mladinké blondýnce, přikované ke křízi a z posledních sil úpící do roubíku, případně že mu (třeba i za symbolický poplatek) bude zapůjčena subinka k ukojení jeho představ. Náraz do reality pak vypadá tak, že novic zábav úchylných dorazí kamsi, kde u piva / vína / Clausthaleru sedí tlupa osob, oslovujících se obtížně srozumitenými nicky a probírajících přednosti jakési abrakadbra.so.lib ve verzi 10.813 proti verzi 10.811. Ženy, pokud jsou přítomny argumentují ve prospěch verze 813 ještě agresivněji, než muži. Pokus zavést rozhovor na ona TAK zajímavá a vzrušující témata, jako je elektrostimulace a elektrotortura vede v lepším případě ke zdvořilé odpovědi ve fromě věty holé, v horším případě k hmatatelným formám nepochopení.

Pokud se na srazu akční, nechápe novic, proč na jeho TAK zajímavou otázku, co slečna právě cítí, případně kolik miliampér je právě v impulsu nastaveno nedostává nikterak vstřícné odpovědi ani od akčnících, ani od přihlížejících. Jme se tedy alespoň mobilního telefonu či fotoaarátu a ve snaze pořídit alespoň trochu použitelný obraz uprostřed šumu a duchů párkrát bleskne výbojčičkou se směrným číslem limitně se blížícím nule. Na upozornění, že jednak ruší, jednak může mít fotky v nesrovnatelně lepší kvalitě od některého z tomu akreditovaných profíků nechápe.. On přece chce mít SVOJE fotky a ta slečna má pod tou elektrodou zrovna TAK zajímavě naběhlý poštěváček...

Drazí přátelé úchylné zábavy a nekonvenčního využití elektřiny k vytváření hluku, květen bude ve znamení edukace (maturanty prosím, aby se zdrželi ironických poznámek) a garantuji vám, že v tom, co je připraveno a připravováno ke zveřejnění se najdete všichni :-) A nebude se vám to líbit :-) To byl bič a žánr vyžaduje trochu cukru, který následuje - podařilo se nám dohodnout cosi poblíž metra, kde se dá v nějakých patnácti lidech posedět i zaakčnit (i hodně nahlas), kam se dá jednou do měsíce navézt elektrovýbava, osciloskop, nějaký violet wand a kde se dá udělat elektromejdan částečně i pro veřejnost.

A update po jedné dobré zprávě z rána - budeme zase mít BDSMklub. Modří vědí, ostatní mohou mít také radost, je to dobrá zpráva i pro ně. Asi na to vyhlásíme nějakou brigádu, bude potřeba nanosit hromadu věcí do/ze sklepa. Stay tuned.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 696 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 696

Nejnovější uživatelé

  • 11591159altara
  • monk
  • Nicoletta02
  • G45HRLE5 www.yandex.ru fdgfjkghiluy
  • IvaVin