DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

 

i1

Jedna z dalších variací na véčko za pár korun. Oko znalce potěší zejména kvalitní zpracování a vynikající nápad s vytvořením rukojeti ze standardních šestihranů (k mání například v GME za pár korun). Osazení véčka na rukojeť výrazně zvyšuje jeho užitnou hodnotu. Text je převzat z mailu a neprošel jazykovou úpravou. Autorem je PM2000 - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

 

Vážení,
dovoluji si poslat jeden námět na vylepšení „jednoduché vaginálky“ ze sifonové bombičky.
I2Především jsem se nesnažil o její pokovení vlastními silami, ale svěřil jsem se do rukou odborníků, tj. galvanovny (pokud bude zájem, rád prozradím, kde). K úpravě před povrchovou úpravou jsem použil ruční vrtačku, kde jsem bombičku opatrně upnul za matici (zkoušel jsem i za závit, jde to též) a po několika „centrovacích“ pokusech jsem bombičku roztočil a jemným smirkovým papírem zcela vyhladil, téměř do lesku. Na závěr jsem použil hadřík se silichromem (též při rotaci), to už se bombička leskla sama o sobě a po pochromování je dokonalost sama….
I3 Je pak třeba zakoupit (šestihranné) distanční kovové sloupky se závitem M3 v délce 50mm . (Ten lze nastavit dalším s jedním vnějším a druhým vnitřním závitem) . Převlečnou maticí bombičky provlékneme šroubek M3 a zašroubujeme do sloupku. Poté nasadíme a utáhneme převlečnou matici ( ). Pak už stačí přetáhnout tepelně smrštitelnou bužírku a pomocí zdroje tepla stáhnout ( ) . K připojení přivodu je pak k dispozici závit M3 na opačném konci sloupku, stčí pak použít příslušné pájecí očko a přitáhnout je šroubkem,případně nějakým nábytkovým knoflíkem (lze zakoupit v jakémkoliv větším železářství – sice jen některé používají závit M3, ale najdou se) . Přikládám pár narychlo pořízených snímků, pokud byste uznali tento drobný nápad za hodna zveřejnění, nemám námitek, rád udělám nové ilustrační fotografie, ale nejdříve budu moci v týdnu po 22. červnu, neb zítra ráno odjíždím na týden na dovolenou.

Zdraví Petr

P.S. budu samozřejmě vděčen za kritiku - oponenturu- daného řešení. Možná má nedostatky, které si v této
chvíli nejsem s to uvědomit…

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 178 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 178

Nejnovější uživatelé

  • 11591159altara
  • monk
  • Nicoletta02
  • G45HRLE5 www.yandex.ru fdgfjkghiluy
  • IvaVin