DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Milí úchylové, tento web jsme ještě jednou vzkřísili z nebytí.  Chtěl bych využít této příležitosti a poděkovat všem, kdo se mnou Eleferno dělali ať už autorsky, vizuálně nebo v pozadí při technické podpoře a implementaci systému.  Díky! Torm.
1.10.2022 Najeli jsme na obnovu základních funkcionalit a návrat k - řekněme - provoznímu módu  
6.10.2022 Přechod na zcela novou instalaci J3.6.4 ->3.10.11, aktuální Community builder
6.12.2022 - Filnlizace upgrade na J3.10.11

Prosím pozor! Tomuto textu věnujte pozornost

Toto už je převážně muzejní exponát, nikoliv úplně živý komunitní web. Může být kdykoliv bez upozornění - a to zdůrazňujeme -  nahrazen uloženou verzí z metastatické zálohy, kterou sice budeme udržovat v minimálně denních cyklech, ale ztrátu denního obsahu vyloučit neumíme. Nemá proto smysl příliš využívat jeho komunitní funkce výrazně více, než jako zajímavou ukázku toho, jak na přelomu tisíciletí fungovala česká BDSM scéna.  O web se po návratu z "mateřské" stará Lizz, technické zabezpečení je na web4ce, zastoupeném hlavně Sleepem. Aktuálně jedeme na sedmičkovém php a - konečně - na HTTPS a poslední trojkové Joomle.

Uvítáme spolupracovníky - pokud byste se chtěli na Elefernu podílet technicky či autorsky, jste vítáni. Redakce má za to, že zde prezentovaný obsah zaslouží to, aby byl prezentován, ať už pro svou historickou, edukativní i prostě zábavnou hodnotu.

A slovo majitelovo

Tento web prošel za dlouhé roky svého života složitou a členitou genezí. Od původně striktně technického a technicistního webu, specializovaného na ES, ET, vacuum a technické aspekty BDSM praxe se postupně rozrostl o zdravotnickou tématiku, otázky bezpečnosti BDSM hrátek, pubklicistiku, beletrii a nakonec i o blogy čleů redakce i vás, našich čtenářů. Dvě předchozí iterace rozvoje vnesly do orientace Eleferna prvky interaktivity a pokusily se přiblížit jej komunitnímu portálu. Praxe ovšem ukázala, že "velké" sociální sítě jsou mocnější snah skupinky nadšenců, realizující tento projekt ve svém volném čase bez náhrady na odměnu. Z pohledu financí táhneme projekt s Nenu  a Sleepem z vlastních peněz a ano, děláme to rádi. Tato iterace vrací projekt do racionálnějších končin, diskusák ani chat opravdu neplánujeme :) Všichni jste ovšem upřímně vítáni. Takže - HAPPY ELECTRODES!

Eye2.jpg.jpg

Na neviditelné frontě boje s elektrickým proudem v potu tváře neúnavně bojují tisíce prostých soudruhů zeleného hnutí. Dnes navštívíme dva z nich.

 SoudruziPlávek a Buršík při kompletaci izolátoru

Soudruzi zeleného hnutí Plávek a Buršík jsou řadovými zaměstnanci Závodů izolačních materiálů v Heinrichovicích pod Vrbou, nositele Vyznamenání za vynikající produkci metanu a nositele čestné medaile Lysenka a Lepešinské. Oba pracují na výrobní lince produkce izolátorů, soudruh Buršík jako formař, soudruh Plávek jako pomocný ideolog a nástěnkář. Oba v potu tváře přispívají k tomu, aby elektrický proud již nikdy nedostal šanci. Oba soudruzi u příležitosti Roku téměř potmě uzavřeli hodnotný ekologický závazek, díky němuž nám velením Závodů bylo umožněno soudruhy navštívit na jejich pracovišti. Dejme ale slovo soudruhu Plávkovi.

"Naše tyhlety, izolátory, jak je tady vidíte se skládaj z těch, jak se jim říká talířů. Těch talířů tam má bejt šedesát dva, my sme ale tady s Marťanem - my tak říkáme Martinovi, von je občas úplně mimo - přišli na to, že když se jich dá jen jednašedesát, nikdo na to nepřijde a my z ušetřenýho matrijálu svedem udělat vždycky jeden navíc. Už soudruh dozorčí za to dostal tyhlety, prémie a nás vyfotografovali před zabremzovaným fofrníkem a dostali jsme mimořádnou vycházku do města do kina na Algóra. A ten závazek - víte, vono tam těch talířů de dát jen šedesát."

Tolik soudruh Plávek. Nám nezbývá dodat - více takových soudruhů zeleného hnutí. I díky nim má naše krásná planeta stále blíž k onomu ideálu zelených luk, po kterých pobíhají býložraví dinosauři a vzduch zvoní harmonických zpěvem ptakoještěrů.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 485 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 485

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara