DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Atypický název dnešního přípondělníku a neméně atypická doba jeho zveřejnění jsou dány tím, že pondělí bude dnem přípravy projektu, který nelze odložit ani přesunout.

Elektroúchylky jsou zvláštní cháska. Při inventuře bylo zjištěno, že mezi sebou máme nejméně devět webmasterek, z toho nejméně sedm jich vede úchylné stránky. Nejméně dvě elektroinženýrky, z toho jednu s §8, druhou s §7 vyhlášky padesát. Minimálně dvě absolventky matfyzu. Nespočet sboristek, nejméně jednu promovanou filoložku (umí [s jazykem] opravdu zajímavé věci), nejméně jednu specialistku na mammografii. Samé typicky holčičí záliby a profese.

Ustálená klišé tvrdí, že holčičky si v mládí hrají s panenkami, oblékají se do nejrůznějších odstínů něžné růžové a smysl svého života nacházejí v šití šateček pro panenky se spoustou volánků, kanýrků [a kraječek]. Holčičky si prostě nestaví letadýlka z balsy a nepotahují křídla hedvábným papírem do profilu, [spočítaného podle metodiky NACA]. Holčičky si nestaví z motorků a víček z PET lahví autíčka. Holčičky si obvykle nestaví samy ventilátorky a nerozčilují se, když jim sestřin boyfrend předělá krabičku. Popravdě, holčičky si obvykle samy ani nešijí korzety, ani se neučí létat s vrtulníčkem, nevyvažují házedla olověnými broky a když jim přestane jet jejich auto, nezalézají pod něj v [hluboce] rozepnutých montérkách s laclem a neopravují si samy dělící kostku v brzdových rozvodech.

[Krátká odbočka - holčičky, soudě dle jiných klišé by měly obdivně valit oči na urostlé opraváře chladniček a na slova "tak jsem vám přišel opravit mrazák" odpovídat vykulením očí, zamžikáním dlouhých řas a slovy "A máte na to pořádnej vercajk?"

[[Krátká odbočka v krátké odbočce - to nářadí je obvykle půlkilové kladívko a dvaadvacítka stranový klíč z fundusu v kožené brašně]]

Spousta mladých mužů je realitou profese opraváře chladniček zklamána. Spousta studentů gynekologie a porodnictví ostatně též.]

A co je nejzajímavější, ty holčičky nevypadají, jako chlapi ani jako babochlapi. Jsou krásné a svůdné [a v mládí svých let].

[Fragmenty textu v hranatých závorkách jsou [[kontextově závislé]], často závislé na [[specifickém]] kontextu]

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 179 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 179

Nejnovější uživatelé

  • 11591159altara
  • monk
  • Nicoletta02
  • G45HRLE5 www.yandex.ru fdgfjkghiluy
  • IvaVin