DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Tak jo. Chodím se starším pánem. Teda, nechodím, spím s ním, občas. A další. Už jsem sem o tom něco napsala a tohle je další pokus, jak si udělat jasno.

S pár z vás jsem to probrala, ty, co se jich to týká vědí. Po tom prvním článku jsem dostala hromadu mailů a pms. Hodně hezkých, hodně nechápavých. Pár taky hodně ošklivých. Na některé jsem odepsala, na některé ne. S autory některých jsme se docela skamarádili. Zajímavé, hodně těch ošklivých bylo od ženských. Nebo od ženských nicků, abych to řekla přesně. Všechny ty maily ale mají společné jedno - nedostatečné informace. Je divné, jak lidi snadno odsoudí nebo posoudí něco, o čem nic nevědí. Tenhle text je pro ně. A taky pro ty, kterým se něco podobného stane.
Chodím se starším pánem. Má to plusy i mínusy a následuje jejich inventura. Mínusy nejdřív.
Změní se vám pohled na svět. Vaši vrstevníci vám přestanou připadat tak zajímaví, jako dřív. Vaši rodiče pro vás už nebudou taková autorita. Váš svět vám přestane připadat tak zajímavý, jako dřív. Věci, které jste považovali za zásadní a důležité vám takové přestanou připadat. Zjistíte, že jste mládě, které nic neví o světě. Zjistíte, že navzdory svým představám o sobě toho o světě a životě nevíte tolik, že máte chuť zalézt do kouta. Připadáte si starší a osamělá.
Plusy... změní se vám pohled na svět. Zjistíte, že se vám líbí, když vás berou jako dospělou ženskou. Zjistíte, že sex je o něčem úplně jiném, než rychlém funění do ucha, které navíc skončí hned poté, co to začalo být trochu zajímavé. Zjistíte, že sex není jen o souložení a že sadomasochismus není až zas tak špatrná úchylka. Zjistíte, kolik vlastně máte erogenních zón a kde všude. Zjistíte, že maminka nevaří hromadu zajímavých jídel. O některých z nich jste v životě neslyšely. Zjistíte, že se vám rozšiřuje obzor - objevíte spoustu zajímavých autorů, knížek, filmů, hudby. O většině z nich jste v životě neslyšely. Zjistíte, že věci jako energetika, počítače, aplikovaný armádní výzkum nebo výroba aut jsou vlastně neskutečně zajímavé, přestože doteď vás zajímaly spíš rostlinky a herbáře. Připadáte si dospělejší a zkušenější.
Pro ty, co mi přáli zdar - díky. Pro ty zvědavé - zkuste to taky, je to fajn. Pro ty. co mi nadávali - jste mi VOLNÍ, úplně.
 

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 363 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 363

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara