DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Volné pokračování ke studii o méně podařených pánech tvorstva - tentokrát o duchaprázdných subících.

Donedávna totiž jev, který chci popisovat, nebyl v kruzích internetového pokecu tak markantní. Sice existoval, ale dal se při troše flegmatismu přehlédnout. Chci říci, že nadržení submisivové chodili na xchat vždycky, ale za toto léto se vyrojili jako houby po dešti. Asi někdo někde otevřel tajnou fabriku na subíky. Upozorňuji, že nemám absolutně nic proti orientaci kohokoli, každý máme svoje. Nemám nic proti slušně vystupujícím submisivním mužům, ovšem čeho je moc, toho je příliš.
Nemohu vám vůbec zaručit, že pokud se tím budete řídit, najdete svou Krutou Bohyni, spíš naopak. Ale jistý druh popularity vám to zajistí :-)
Vampire.girl (weblog) .

  1. Začněte nějakou vhodnou přezdívkou. Pokud jste aspoň trochu při smyslech, postačí slabika “sub”, vhodně z kterékoli strany doplněná jakýmkoli jiným slovem. Chcete-li skutečně vystavit na odiv svou bezmeznou submisivitu, zapojte do svého nicku slova jako “otrok, nula, zmrd, pes, prase” či jejich obdoby v angličtině, tedy “slave, zero, asshole, dog, pig”. Tato slova můžete vhodně spojit s přívlastky jako “poslušný, oddaný, bezcenný, vyhovující, ponížený, nahý”. Až budete mít přezdívku vymyšlenou, jděte ji otestovat do místnosti. Pokud se po vašem příchodu začne minimálně jedna osoba smát vašemu nicku, vybrali jste dobře. 
  2. Po vstupu do místnosti se nezabývejte zdravením mužského osazenstva, je zbytečné ztrácet čas s někým, koho potenciálně nemůžete sbalit. Proneste na sklo větu jako “Poníženě zdravím všechny Dámy” a smiřte se s tím, že kromě chlapů pod ženským dominantním nickem vám sám od sebe nenapíše nikdo.
  3. V dalším kroku oslovte libovolné ženy, o nichž se z nějakého důvodu domníváte, že jsou dominantní. Můžete také zkusit oslovit všechny přítomné ženy a doufat, že se aspoň jedna chytí. Pro tyto účely si vytvořte úvodní větu, něco jako: ” Poslušný, oddaný, vycvičený otrok hledá přísnou a krutou Madam, které by mohl oddaně sloužit a stát se hračkou pro její potěšení.” Či “Krásný den Vám přeji, Paní, poníženě vás prosím o přijetí do služby.” Vhodné je urychlit si práci použitím ctrl+c/v a poslat všem ženám jednu a tutéž větu.
  4. Je celkem dost pravděpodobné, že vám některé z žen odepíší, ovšem je stejně pravděpodobné, že se bude jednat o reakce:
    a) odmítavé - ve stylu “Někoho mám, nezájem.”, či “Nikoho nechci, nezájem.”;
    b) neutrální ve stylu “nikoho nehledám, ale ráda pohovořím” - pozor, potenciální objekt na úspěšné ukecávání;
    c) odmítavé ve stylu “jsem taky submisivní;
    d) výsměšné;
    e) pozitivní - nepravděpodobné(Smiřte se s tím, Kruté Bohyně nechodí lovit na chat). 
  5. Pokud se tedy některá z žen chytila a odepsala, na každý ze výše zmíněných typů odpovědí, reagujte níže zmíněným způsobem:
    Ad a: Nasaďte přemlouvačské schopnosti podomního prodejce vysavačů. Na zadanou vybalte argument “Ale já přece nechci sex, chci být jen vaším sluhou a hračkou”. Na nezadanou odmítavou vybalte naprosto cokoli, co vás napadnea hučte do ní do vyčerpání. Pamatujte, že jedno NE není odpověď.
    Ad b: Pokud odpověděla poměrně vstřícně, je pravděpodobné, že je to laskavá a milá osoba, která nechce nikomu ublížit, ergo relativně nejsbalitelnější. Vylovte ty nejlepší balící triky, které máte v zásobě, nezapomeňte na “zasloužím potrestat”, “chtěl bych líbat Vaše Vznešené nožky”, či “splním Vám jakékoli přání”. Nezapomeňte dopodrobna vypsat, co byste si přáli, aby vám dotyčná prováděla a dotazem “A co byste se mnou nejradši provedla, Madam?”, zabijete spolehlivě každou konverzaci.
    Ad c: Pokud narazíte na subinku, neházejte flintu do žita, vždycky můžete zkusit argumenty jako “A nechtěla by ses občas switchnout?” nebo “A dom role tě nikdy nelákala?”, prostě se ji snažte přesvědčit, že je vlastně domina a že vás má potrestat. Snažte se o tom přesvědčit i libovolné vanilky.
    Ad d: Různí se s ohledem na osoby a situace.
    Ad e: Pokud na chatu skutečně najdete dominu svých snů, NAPIŠTE MI. Fakt mě to zajímá. 
  6. V případě, že vám žádná žena neodpoví, vymyslete si inzerentní větu typu “Poslušný, vycvičený, vyholený, mladý otrok hledá krutou a přísnou Paní, které by mohl sloužit” a postněte ji na sklo. Jste-li frajer, uveďte váhu, výšku, pozici každé pihy rozměry přirození. Jako u odvodu :-D Je nabíledni, že se část osazenstva začne na skle bavit na váš účet. Ignorujte je, nechte hučení v kládě zaslepit vaše oči. 
  7. Pokud vám opravdu nikdo neodpovídá, zkuste zkopírovat svou větu (viz 5) a posílat ji znovu a znovu na sklo v pravidelných intervalech. Pokud vás správce nevykopne, můžete zkusit ještě dotčené výkřiky jako “To tu žádná nehledá otroka, nebo co?”
  8. Kromě výše zmíněných výkřiků a inzerce se nenechte zatáhnout do konverzace na skle. Nebudete přece ztrácet čas tlacháním, když čekáte na svou vysněnou Madam.
  9. Pokud vás vaše roztřesená nadrženost udrží v místnosti po delší čas, klidně se snižte k nabídkám klasického sexu. Když už nebude vejřez, aspoň si můžete zamasturbovat u klávesnice. Uchylte se ke klasice - ergo dotazům jako “nedáme sex po netu?”, “co máš ráda a co máš na sobě” a pamatujte - NE není odpověď. 
  10. Pokud se rozhodnete zavítat na sraz, rozhodněte se pro vzhled a vystupováni šestnáctiletého panice. Nesměle postávejte, blbě se usmívejte, s chlapama nemluvte, nedají se sbalit. Všem ženám vykejte, klopte oči a okázale jim koukejte na nohy, pokud sedí u stolu s nohou přes nohu. Dá se říci, že tady máte o něco větší šanci uspět, na srazu se mohou častěji vyskytovat čtyřicátnice, co jsou na zajíčky, nebo nezadané holky (přibližně)ve vašem věku.

Pokud tam svou vysněnou Lady najdete, NAPIŠTE MI, fakt mě to zajímá. PS: Já to nejsem :-D A moje NE je definitivní.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 270 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 270

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara