DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Před vánocemi jsem vyhrožoval změnami a novinkami. Sliby se maj´ plnit alespoň o vánocích a výsledek budete postupně nacházet zejména v sekcích projektů Muzeum a Projekt Nikola.

Nejdřív ale dovolte, abych vás seznámil s Jeffem. Jeff Behary je kurátorem

Ty požadavky jsou vlastně dva - ten první je mezi civilizovanými lidmi běžný požadavek na korektnost citace. Obrázky proto nebudou vodoznakovány Elefernem a v každé galérii bude uveden původní zdroj. Na autorech je, aby v případě použití obrázků z Galérie vždy ve svém textu zmínili původ obrazových podkladů. Druhý požadavek mne donutil zamyslet se nad elektroúchyly jako skupinou. Jeff si při své návštěvě čech oblíbil českou kuchyni a zejména pak dršťkovou polévku. Tu ale není schopen na Floridě sehnat a proto mne poprosil o pár sáčků instantní. Rád jsem vyhověl a stejně tak bych rád požádal všechny, kterým se projekt eleferno.cz líbí a hledají cestu, jak ho podpořit, aby udělali Jeffovi radost. Tu mu udělají české nekazící se speciality, které cestu za louži přežijí. Zejména pak dršťková polévka. Adresa je zde:

Jeff Behary







627 36th Street







West Palm Beach, FL 33407







USA



Několik organizačních poznámek - obrázky musí být umístěny do subgalérií galérie Electrotherapy Museum. Do textů je povoleno umisťovat pouze odkazy na obrázky v galérii. Řazení by mělo odpovídat rozložení na Jeffově webu a do obrázků je (s výjimkou edukativně užitých obrázků) zakázáno zasahovat. Případné vysvětlivky k zobrazeným předmětům musí být provedeny číslovanými linky, nezhoršujícími rozlišení fotky a textové vysvětlivky musí být mimo fotografii, tedy vcelku běžné užití cizích fotografií.

Věřím, že tato novinka vám na Elefernu přinese užitek, poučení i pobavení. Pokud by se našel někdo, kdo se o tuto sekci bude chtít starat se mnou, bude mi potěšením.

 

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 248 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 248

Nejnovější uživatelé

  • 11591159altara
  • monk
  • Nicoletta02
  • G45HRLE5 www.yandex.ru fdgfjkghiluy
  • IvaVin