DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Přípondělník je specifická záležitost. Přípondělník se nepíše podle plánu, i když si uživatelé zvykli, že v pondělí se na Elefernu celkem pravidelně objevuje to, čemu masa říká (dle založení) buď pondělní komentáře úchylné celebrity nebo pondělní zvratky strejce úchyla a jedna konkrétní úchylka tvrdí něco o tom, že stejně bloguju, jen si to nepřipouštím. Přípondělník vzniká na základě konkrétní nálady (lépe pozitivní a příjemné, výsledný produkt je pak čtivější a stravitelnější) a jeho vznik je podobným mystériem, jako proměna hromady mouky a kvasnic v nadýchaný propečený chlebík s chřupavou kůrčičkou.

Období před Vánocemi (Chanukou, Diválí, Yule... dle vaší libosti) je specifická záležitost. Krátký den ve spojení s nedostakem světla a prací ode tmy do tmy vede k poklesu produkce serotoninu, noradrenalinu a dopaminu a výsledný efekt si můžete najít v googlu třeba pod pojmem body blues. Dopamin je věc zrádná a návyková a v kombinaci se specifikou následujícího odstavce opravdu chybí. Nelze se pak divit, že lidé jsou najednou vzteklí, nevrlí, otrávení a komunikace s nimi vám místo potěšení přináší další stres. Nelze se pak divit, že jste najednouvzteklí, nevrlí, otrávení a komunikace s vámi lidem okolo místo potěšení přináší další stres.

Úchylovy vztahy jsou specifická záležitost. Jak úchylí vztahy obecně, tedy myšleno vztahy mezi úchyly a vztahy úchylů k non-úchylům, tak i vztahy daného konkrétního úchyla. I když svět dnes a denně ukazuje, že úchyl je skoro každý, není jednoduché najít k sobě úchyla v té správné míře kompatibilního a v té správné míře komplementárního, s nímž vytvoříte cosi, v čem se oba cítíte hezky, příjemně a pohodově a o čem lidé kolem s jistou závistí říkají "to je hezká dvojka". Pokud se vám něco podobného povede, děláte hodně věcí proto, aby ten stav trval co nejdéle a pokud zjistíte, že ten hezký sen se zdá jinému, jste doopravdy nešťastní.

Kombinace specifických záležitostí je bezpochyby specifickou záležitostí. Vy byste na mém místě měli chuť ještě psát pro úchyly přípondělníky ?

Tento text je od samého počátku vymyšlen a veškerá podobnost, případně paralely s dosud žijícími, již nežijícími, případně nikdy nežijícími / neexistujícími osobami, ději a věcmi je čistě náhodná a neúmyslná.

Při tvorbě tohoto textu neutrpěla újmu ani nebyla závažně poškozena žádná úchylka.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 179 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 179

Nejnovější uživatelé

  • 11591159altara
  • monk
  • Nicoletta02
  • G45HRLE5 www.yandex.ru fdgfjkghiluy
  • IvaVin