DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Tento článek byl původně zamýšlený pro BDSM.cz, kde ale v současnosti stagnuje radakční systém, proto se Micinka rozhodla zveřejnit jej na domácí půdě.  dark

Tak, nejhorší je opravdu začít. Především bych chtěla poděkovat za všechny dopisy i komentáře. Pak bych chtěla uvést hned zkraje na pravou míru pár věcí - bez kanceláře ((c) Jirotka).

A) Nehledám si Pánečka, děkuju.
B) Nehledám intimní kamarádku, děkuju.
C) Vím, co je advertisement, ale nemusíte mi něco takového podsouvat.
D) Na bdsm.cz píšu proto, že si chci zkusit psaní pro ne tolik jednoznačně zaměřené čtenáře, na Elefernu se ale taky něco objeví.

Tolik na úvod a z věcí, které se mi honily hlavou. Tenhle článek ale bude o začátcích s elektřinou z pohledu holky, která nijak moc nerozumí teorii. Bude spíš o pocitech, než o anatomii a schématech. Téma výslechu s pomocí elektřiny mě fascinovalo odmala. Od desíti let určitě. To jsem narazila na nějaký článek o rudých Khmerech. Hodně naturalistický. Popisovalo se tam leccos, ale mě nejvíc vzaly popisy, jak holku vyslýchali s elektrodama v pochvě a na prsou. Ty jsem sice neměla, ale živě jsem si to představovala. Koupila jsem si v papírnictví sešit a ten článek jsem vystřihla. Byl tištěný z obou stran, rub jsem opsala, protože jsem se bála jít ho nechat okopírovat. Až někde v půlce sešitu mě pak napadlo, že jsem mohla koupit kroužkový blok :-)

O pár let později jsem nocovala u tety. Teta se strejdou byli někde na svatbě, hlídala jsem mimčo. Když usnulo, pustila jsem si video a proběhla si kazety. No pane jo, jedna mě hódně překvapila. Porno jsem už samozřejmě viděla, ale takovéhle ještě ne. Pán tam partnerku trestal nejdřív bičíkem, pak vysavačem a nakonec elektřinou. Učím se německy a věta "Bitte, nicht der Strom !" mi v paměti utkvěla dodneška. Pouštěla jsem si to dokola. Pak jsem z DO vytřepala devítivoltovou baterku a zkusila si to na sobě. Chvíli se nedělo nic a pak to začalo štípat. Docela zklamání :-) Baterek jsem zkoušela víc a všelijak. Podrobnosti si, s dovolením, nechám pro sebe, stejně to za moc nestálo. Zjistila jsem ale, že se mi líbí i ta bolest kolem. Prolezla jsem městsku knihovnu, tam nebylo zajímavého nic. Vyzkoušela jsem univerzitní v Olomouci, tam jsem si dost obohatila znalosti, ale taky ne v tom směru, který mě zajímal. Teď je mi jasné, že jsem to vzala odprostředka. Metoda dobrá, ale nevěděla jsem, co vlastně hledat. Ptát se nebylo koho. Už tak na mě ve škole koukali spolužáci hodně divně. Ale hodně jsem se zlepšila ve fyzice :-)

Přelom přišel, když jsem si na webu konečně našla ty správné stránky. Konečně mi došlo, kde udělali soudruzi z NDR chybu, že s baterkou to prostě fungovat nemůže. Podívala jsem se ještě ke kapitalistickým soudruhům na ceny generátorů a spadla mi brada. Jít za tatínkem s kňouráním "viď, že mi dáš na sadomaso hračku" jsem radši zavrhla. Půjčila jsem si svázaný ročník Amatérského rádia ("Já bych potřebovala nějaký časopis o elektronice, kde jsou schémata"). Zmermomocnila jsem spolužáka bastlíře ("Hele, píšu svočku o koníčkaření, řekneš mi k tomu něco ?"). Našla jsem pár věcí, které vypadaly, že půjdou použít. Koupila jsem pár součástek a nastal problém s pájením. ("Tatíí, chtěla jsem si udělat takovou brož a nedrží mi to. Proč ?" "Ukaž, já ti to udělám". "Nééé, já sama, chci se to naučit !") Schéma radši zveřejňovat nebudu, jednopulsní generátor na tlačítko. Joj, tohle bylo jiné kafe ! Až moc jiné kafe. Jela jsem do Šumperka pro menší transformátor. To jednou ještě napíšu, jak jsem kupovala součástky ("Slečno, KF 507 se už tak dvacet let nevyrábí, na co to máte ?")

Holé konce drátu nebyly nic moc, přidělala jsem na ně plíšky z plochých baterek. Pak se mi při oddělávání plíšku podařilo vytáhnout celý ten uhlíkový váleček. Dlouho jsem na něj zálibně koukala, než jsem se odhodlala. Proti baterce to bylo o něčem jiném. Baterka jen pálí, tohle nejdřív kousne, pak škubne. Když se najde správné místo, je to i příjemné. Ale aby to škublo, musím zmáčknout tlačítko. Pokaždé. Začala jsem vymýšlet zdokonalení :-) No, místo zdokonalení jsem to vyzkoušela s pořádným generátorem a s někým, kdo s tím má zkušenosti. Rozdíl je to značný. Asi jako míchaná vajíčka doma a oběd v dobré restauraci. Radši jsem se ani nepochlubila svými amatérskými pokusy :-)

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 96 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 96

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara