DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Je nedělní ráno, osm hodin. Včera večer jsem přijela k Pánovi a teď se slastně protahuji. Jsem do růžova vyspinkaná po večerním, téměř vanilkovém sexu. Pán ještě krásně spí.

 

Další děj probíhá takto:

Já:

- uvařím čaj, osprchuji se, napustím plnou vanu horké vody, tichounce jdu po schodech a nesu Pánovi čaj do postele, sleduji jeho pokyn, skláním se a žužlám, připravím snídani, klečím u vany, jdu pro cigaretu, zapaluji a vkládám si ji mezi pysky, vracím se do koupelny, vyndávám cigaretu z pysků a dávám ji mezi Pánovy rty (z pysků do pysků), umývám Pána, lehám si na záda na podlahu, dráždím si klitoris, dusím se, skučím bolestí, prožívám orgasmus, děkuji.

Pán:

- probouzí se dupotem po schodech (aha, subinka nese čaj), pokyne, užívá si žužlání, popíjí čaj, vstupuje do připravené vany, přikazuje přinést zapálenou cigaretu v kundě, kouří a lebedí si v horké vodě, přikazuje, kterou část těla má subinka umývat, přikazuje leh na podlahu a honění kundy, jde pro rákosku, přidusí subinku nohou na krku, švihne párkrát po bradavkách a potěší ho, jak skučí, švihá stehna z vnitřní strany a sleduje, jak ji to vzrušuje a jak se blíží k orgasmu, vychutnává si její rozkoš.

Nasnídáme se.

„Půjdeš nahoru a převlečeš se do subinčího!“

Jsem nahá, musím si jenom připnout pouta na zápěstí, na kotníky a obojek. A jsem zase vzrušená. Jakmile mám na sobě pouta a vím, že Pán mě může kdykoliv spoutat, přivázat, znehybnit a trápit, jsem vzrušená jako blázen! Jdu se Pánovi hlásit, ale ten mi se slovy:

„Odneseš kabely nahoru!“

přicvakne krokodýlky nových kabelů na bradavky. Bolí to, krokodýlci pořádně hryžou. Dosud měl Pán jenom ploché nalepovací elektrody, ale sehnal si nové kabely, na jedné straně banánek, na druhé krokodýlek a je potřeba je otestovat. Vyjdu po schodech, stojím, čekám na Pána a bojím se. Přichází, odcvakne krokodýlky a přivazuje mě jako velké X. Stojím na podlaze před postelí, ruce přivázané k hákům nahoře, roztažené nohy k nohám postele.

Na hlavu mi navléká černou, neprůhlednou kuklu a zavazuje na krku. Strašně moc se bojím!

Na úvod mě Pán několikrát švihne tvrdými důtkami přes prsa. Když jsou bradavky dostatečně prokrvené a citlivé, zakusují se do nich znova krokodýlci. Ale tentokrát jsou druhé konce kabelů zapíchnuté v přístroji. Vyjeknu bolestí, když Pán pustí proud. Krokodýlci se mi prokousávají bradavkami a zuby mají ostré jako nože. Pán pootočí kolečkem a to už nahlas sténám bolestí. Krokodýlci hryžou nejen bradavky, ale celé dvorce. A když Pán ještě jednou pootočí, pochutnávají si už na půlce koziček. Skučím, rychle dýchám a bojím se, že Pán ještě zesílí proud. Ne, vypíná ho a sundává krokodýlky. To je úleva! Ale vzápětí se zachvěji ještě větším strachem. Pán přicvakne jednoho krokodýlka na poštěváček a druhého na velký pysk. Když pustí proud, bolest je mnohem intenzivnější a pronikavější než na bradavkách. To už skučím nepřetržitě. Nevnímám nic jiného než ostrou, řezavou bolest v klitorisu. Naštěstí Pán nedovolí, aby mi krokodýl sežral celý poštěváček, sundá ho a připne na druhý stydký pysk. Bolest se okamžitě zmírní.

Oddechla jsem si, ale můj Pán mě nenechá ani na chviličku usnout nudou. Především, každou chvilku přidává víc proudu. Vždy to bolí, podobně jako hlubší řezná rána, nebo jako kdyby krokodýl zaryl zub do masa a trhnul. Napnu se v provazech, postavím na špičky a skučím. Je to úplně jiná bolest než od plošných elektrod přilepených na tělo. Je lokalizovaná do menšího místa, přesně tam, kde se krokodýlek zahryznul svými zoubky. Podobně jako u plošných elektrod, nervy si na bolest zvykají a po chvilce přestává být tak intenzivní. Ale stačí můj malinký pohyb a intenzita se vrací. A při dalším Pánově pootočení kolečkem mi znova krokodýl trhá ostrým zubem živé maso. Ale mezi jednotlivými pootočeními kolečka mě Pán trápí ještě jinak. Cítím něco pichlavého na bradavkách. Kolečka s bodlinkami na řemenu, který Pán pevně utahuje za zády. A tiskne se ke mně, můj milovaný Pán. A dlaně mi tiskne na prsa. A brutálními důtkami švihá po kolečkách. Kdyby to byla jediná bolest, kterou bych cítila, docela bych si ji užívala, ale teď trošku bledne před krokodýlími zuby zahryznutými do pysků. Taky mi Páníček připíná kolíčky do podpaždí a pak ještě na vnitřní stranu paží, to bolí dost, ale platí totéž jako u bodlin v bradavkách.

Pak mi sundá kolíčky i pichlavý řemen a připíná na bradavky skřipce. Krokodýlci jsou pořád zahryznuti do pysků.

„Teď budeš čtvrt hodiny meditovat a zpytovat svědomí!“

Pán odchází po schodech dolů. Když se vrátí, sundá skřipce a na bolavé bradavky připíná kolíčky. Obyčejné dřevěné kolíčky, ale jak to bolí! Však si už, chudinky, užily - rákoska, důtky, krokodýlí zuby, bodliny, skřipce. Taky dostávám jeden ze svých dvou trestů - ten menší - 20 ran rákoskou na zadek. Pán švihá nějak šikmo na horní část půlek a tam je to hodně citlivé. Aúúú!

Sundává mi kuklu a do úst vkládá „spider gag“. Je to nepříjemné, kapou mi sliny, ale když zase pootočí kolečkem na zdroji proudu, nevnímám nic jiného než bolest v pyscích. S jednou výjimkou. Dostávám kolíčky taky na uši, ne na boltce, ale na střední část uší. Bolí to tak, že chci začít křičet (bolest se každým okamžikem stupňuje). Ale těsně před tím mi je Pán sundává. Přistupuje ke mně, dotýká se mě Ptákem a ptá se:

„Tak jak si užíváš, subinko? Jsi spokojena?“

„Ano, Pane, děkuji!“

„Celou větou!“

„Užívám si, Pane, a děkuji za Tvoji péči!“

„A to je teprve začátek!“

No, děkuju pěkně, to si tentokrát užiju! To mám za to, že jsem Pána provokovala! A už je to tady! Pán mi dopřává ještě větší užívání, sundává krokodýlky z velkých pysků a připíná je na malé. Bolest je mnohem větší. Řeže to, pálí, krokodýl mi rozkousává mé citlivé masíčko. Pán ještě trošku přidá. Bolest je téměř nesnesitelná. Skučím hodně nahlas. Nechci říct stopku, zkouším to jinak:

„Strašně to bolííí, Panééé!“

Pán mě ještě chvíli zkoumavě pozoruje a pak vypíná přístroj, sundává krokodýlky z malých pysků a připíná mi jeden na piercingový kroužek v bradavce a druhý se zakusuje do kůže těsně vedle dvorce. Tomu se říká „z deště pod okap“, nebo „z bláta do louže“! Opět pootočí kolečkem, a krokodýl mi, místo pysků, hryže bradavku a dvorec. Když se Pán nasytil mého naříkání a sténání, přemístil krokodýlky znova na velké pysky, odvázal mě a nařídil kleknout. Ruce za zády přivázal k posteli a do úst rozevřených spider gagem mi strkal svého Ptáka. Velkého Ptáka, tvrdého Ptáka, až na mandle. Dlouho to bavilo mého Páníčka (bezmocná subina s otevřenými ústy, které nemůže zavřít, dusí se, kašle a zvedá se jí žaludek) a nezapomínal přitom otáčet kolečkem na zdroji. Nakonec mi ještě nařídil vypláznout jazyk a připnul mi na něj dva kolíčky. Určitě mi to moc slušelo!

Pak už konečně vypnul proud, sundal mi krokodýlky, spider gag i kolíčky, rozvázal mě a dovolil lehnout na postel a odpočinout. Ale ne jen tak! Ruce za záda a přicvaknout okovy a totéž na kotnících. A na hlavu zase kuklu. Ležela jsem na boku, uklidňovala se, tělem se mi proháněly endorfiny. V hlavě jsem si znova přehrávala, jak jsem byla předhozena krokodýlům.

Za půl hodiny kroky na schodech, Pán odemkl okovy, sundal kuklu a nařídil:

„Teď mi vykouříš Ptáka!“

Já bych z vděčnosti vykouřila Pánovi i palec u nohy! Hra s bradavkami a s ostatními Páníčkovými vzrušujícími hračkami až do Pánova orgasmu, to bylo to nejkrásnější zakončení mojí „krokodýlkové lekce“.

Po společném obědě jsem odjížděla domů, bohatší o další nové zážitky, o další bolestivé setkání s elektřinou.

Děkuji Ti, můj Pane!

 

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 507 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 507

Nejnovější uživatelé

  • 11591159altara
  • monk
  • Nicoletta02
  • G45HRLE5 www.yandex.ru fdgfjkghiluy
  • IvaVin