DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

K napsani tohohle clanku me vedlo nekolik shlednutych filmu, v nichz vystupovali jako postavy byvali nebo soucasni naciste. Pokud vas uz zacatek odradil, nectete to. Torme nebo kdokoliv, pokud to budete chtit smaznout, tak mi dejte vedet at si to muzu zkopirovat pro vlastni potrebu. Predesilam, ze tenhle clanek odrazi moje osobni, politicky nekorektni stanovisko.

Jak uz jsem rikal, mel jsem tu pochybnou cest videt tyhle "zly nacky" v nekolika filmech a serialech. Vezmu to teda pekne poporade.

Pripad nambr jedna: Sue Thomas, agentka F.B.I., druha rada, epizoda 32 "Holocaust Survivor"

V zasade jde o to, ze Sue hraje snad sachy v domove duchodcu s hluchonemou starou babcou, ktera mezi reci prohodi, ze byla v koncentraku v Nemecku. Sue na ni vyvali oci se slovy "Ale vy prece nejste Zidovka..." [prvni misto kde jsem chytl zachvat smichu, na emerickejch skolach se neuci ze v lagrech byli i jini lidi nez Zide? Co takhle politicti vezni, Romove*, sovetsti zajatci a hafo dalsich?]. Mila pani ji vysvetli ze je hlucha a ze jeji rodice byli taky a proto ze je nacisti chteli zlikvidovat. A ze ona jedina prezila a ze videla v tom meste kde to je [New York?] dozorce, kterej zabil jeji rodice. Sue samozrejme nabidne pomoc. Dozorce se jmenuje Hans Shaeffer [patrne anglicka chyba ve spellingu] , nicmene pouziva mazaneho pseudonymu Otto Zimmer [samozrejme ze by nikoho nenapadlo pod tim jmenem hledat NemceInnocent] a vypada to ze ma docela blizke kontakty s americkymi nacisty. Doted oukej a jeste bych to vzal na milost, pac tohle se skutecne mohlo dit. Svanda nastava az odted. Mily Otto se prochazi a projizdi po New Yorku s prusackym dustojnickym knirkem a ma ve tvari zavily vyraz cloveka, ktery nebyl uz tyden na zachode. No dobre, nekdy se i tohle stavalo, ale malokdy byli esesaci tak blbi aby utikali do USA. Mily Otto rovnez navazuje kontakty s nacisty v USA. Tak tohle uz zavani fantasmagorii. Sice vim o takovych kontaktech, ale obecne v nich prevlada jako faktor blbost. Jednak jsou tyhle organizace pod kontrolou americke administrativy, takze jen totalne vypatlany skryvajici se esesak by lezl pod drobnohled vlady. Druha vec je, ze do SS lezli ve velke mire vzdelani lidi [ostatne sam Otto je podle nekterych indicii inteligentni clovek] a ti si maji pramalo co rict s americkymi nacisty, kteri, rekneme si to uprimne, vetsine z nich kdybyste posvitili do ucha, tak svetlo pujde druhym uchem ven. Nicmene dal, protoze ted teprve zacina ta prava prca. Po dlouhem hledani najdou efbiajaci spojeni s tremi americkymi "nacisty" [uvozovky proto, ze podle vystupovani v serialu je jeden z nich normalni skinhead a druzi dva by se dali oznacit nanejvys za fasisty]. Sokujici odhaleni - jeden z odpornych nacistu je vynikajici student prav [aspon v tomhle odvedli tvurci jakousi praci, ano ano, mile deti, konecne se dozvidame ze nackove nejsou jen ucni nebo zakladoskolaci, ale i vysokoskolaci a dokonce i premianti]. Tak dal. Zli nackove maji dabelsky plan - na Zimmerovy narozeniny nasypou asi antrax ci co do vzduchotechniky Kongresu. ROFL! Proc? Inu, to je jednoduche, stary Otto touzi cely zivot po tom, aby mohl vyvolat strach a chaos. Prosim? Oficir, nota bene nemecky s prusackym knirkem chce vyvolat chaos? Dalsi sleha: Proc do Kongresu? Protoze Otto ma za to, ze kdyz zabije kongresmany, Amerika se ocitne v krizi. Moment, ale co muze mit esesak proti americkemu statu? Jsem sam, komu to pripada padly na hlavu? Proc maji mit americti fasiste zajem na destabilizaci sve zeme? Proc se chce Otto Zimmer mstit Americe?

Zaver je obligatni - na posledni chvili je Kongres zachranen udatnymi efbiajaky. Jak jinak.

 

Zaver? No, asi tolik: netajim se tim ze jsem "far far on the right". Presto vsak nemam nutkani sypat antrax do vzduchotechniky zadne budovy ani jinak zabijet lidi. Tak pro cmedia tvrdi opak, ze kazdy kdo je napravo od stredu je vrazdici maniak? 

 

* ackoliv tenhle nazev nerad pouzivam, tak tady je na miste, tohle byli ti predvalecni Romove, dobri konaci, kotlari a muzikanti 

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 278 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 278

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara