DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.


Vážení uživatelé,
v poslední době zaznamenala administrační skupina několik stížností na to, že zejména uživatelky jsou oslovovány nabídkami pánečkování, kontaktu či jinými formami spamu. Kontrola logů prokázala, že takovéto aktivity se skutečně na Elefernu vyskytují. Rád bych jako koordinátor tohoto projektu důrazně upozornil všechny uživatele, že Eleferno není seznamovací server a jeho podpora komunitních vazeb není určena k tomuto účelu. Abychom ale neznemožnili úplně nalezení vhodného partnera pro ty, kteří/které sami/y mají zájem být osloveni, připravujeme zavedení nové povinné položky do profilu uživatele, zatím s pracovním názvem Interaktivita s pětistupňovou stupnicí od Nepřeji si být oslovován/a po Zajímají mne vaše nabídky kontaktu. Všem stávajícím uživatelům bude nastaveno odmítání nabídek a je na jednom každém uživateli, aby si následně ve vlastnostech svého profilu nastavil tu úroveň interaktivity, jakou je ochoten akceptovat. O spuštění této funkcionality budete informováni mailem.
Dále bych rád apeloval na majitele ikonek s explicitním genitálem či rektem, případně dalších pozornost budících avatarů, aby zvážili jejich další používání. Ačkoliv Eleferno obsahuje explicitního materiálu víc, než dost, nejde o samoúčelnou pornografii, ale ilustraci konkrétního textu. Pokud bychom měli analogicky přistupovat k avatarům, je na místě otázka, co mají konkrétně ilustrovat. Nebo, abych se vyjádřil srozumitelněji - trčící péra, rozcapení bobři a vyvalené řitě zmiznou do konce měsíce listopadu 2007, v opačném případě bude ID s nimi spojeným zablokován přístup.
Bez ohledu na výše řečené děkuji všem uživatelům Eleferna za přízeň, kterou našemu serveru věnují.

Milkov, koordinátor projektu Eleferno.cz

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 168 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 168

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara