DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Jsem brutalne nastydlej a nevim jak jsem k tomu prisel [no dobre, vim, klidne jsem si do deste vysel v triku a kratasech].

Anzto jsem vam slibil dalsi brepty o studiu na PAMAK, tak se teda budu obtezovat. Jak uz jsem psal driv, tak mi bylo jemne naznaceno, ze Erasmaci jsou tu proto, aby dodali par pisemnejch praci a neprudili na hodinach svou neznalosti rectinyLaughingJedina profesorka Voutira pro nas 2 [na balkanskejch studiich jsme Erasmaci celkem 3, ale ten Bulhar co po me hazi ocima umi recky, takze chodi na hodiny] udelala tutorial, coz znamena, ze jednou za 2 tejdny se slezem v jejim kabinetu a breptame na tema Migrants and refugees, obcas nam zada neco prezvejkat [cti napsat nejakou kratsi esej] to co ji zajima. Ono je toho celkem dost, pac tam chodim ja a Peter, coz je Rakusak, respektive Stajerak z Grazu. Takze se samozrejme neshodnem na Benesovejch dekretech a jinejch legrackach, takze posledne nam Voutira dala za ukol napsat ji esej na to jak se divaj Cesi a Rakusaci na Sudetaky. [na pozadani poslu, je to v anglictine] Jinak mam napsat celkem nejakejch 50-70 stranek na 5 ruznejch predmetu, coz neni zas takova prca, kdyz jsou to temata typu "Srovnani Husa a Luthera", "Vojenske prevraty v Turecku" a podobne. 

Pro dnesek dost, jdu se kuryrovat. 

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 468 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 468

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara