DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Milí úchylové, tento web jsme ještě jednou vzkřísili z nebytí.  Chtěl bych využít této příležitosti a poděkovat všem, kdo se mnou Eleferno dělali ať už autorsky, vizuálně nebo v pozadí při technické podpoře a implementaci systému.  Díky! Torm.
1.10.2022 Najeli jsme na obnovu základních funkcionalit a návrat k - řekněme - provoznímu módu  
6.10.2022 Přechod na zcela novou instalaci J3.6.4 ->3.10.11, aktuální Community builder
6.12.2022 - Filnlizace upgrade na J3.10.11

Prosím pozor! Tomuto textu věnujte pozornost

Toto už je převážně muzejní exponát, nikoliv úplně živý komunitní web. Může být kdykoliv bez upozornění - a to zdůrazňujeme -  nahrazen uloženou verzí z metastatické zálohy, kterou sice budeme udržovat v minimálně denních cyklech, ale ztrátu denního obsahu vyloučit neumíme. Nemá proto smysl příliš využívat jeho komunitní funkce výrazně více, než jako zajímavou ukázku toho, jak na přelomu tisíciletí fungovala česká BDSM scéna.  O web se po návratu z "mateřské" stará Lizz, technické zabezpečení je na web4ce, zastoupeném hlavně Sleepem. Aktuálně jedeme na sedmičkovém php a - konečně - na HTTPS a poslední trojkové Joomle.

Uvítáme spolupracovníky - pokud byste se chtěli na Elefernu podílet technicky či autorsky, jste vítáni. Redakce má za to, že zde prezentovaný obsah zaslouží to, aby byl prezentován, ať už pro svou historickou, edukativní i prostě zábavnou hodnotu.

A slovo majitelovo

Tento web prošel za dlouhé roky svého života složitou a členitou genezí. Od původně striktně technického a technicistního webu, specializovaného na ES, ET, vacuum a technické aspekty BDSM praxe se postupně rozrostl o zdravotnickou tématiku, otázky bezpečnosti BDSM hrátek, pubklicistiku, beletrii a nakonec i o blogy čleů redakce i vás, našich čtenářů. Dvě předchozí iterace rozvoje vnesly do orientace Eleferna prvky interaktivity a pokusily se přiblížit jej komunitnímu portálu. Praxe ovšem ukázala, že "velké" sociální sítě jsou mocnější snah skupinky nadšenců, realizující tento projekt ve svém volném čase bez náhrady na odměnu. Z pohledu financí táhneme projekt s Nenu  a Sleepem z vlastních peněz a ano, děláme to rádi. Tato iterace vrací projekt do racionálnějších končin, diskusák ani chat opravdu neplánujeme :) Všichni jste ovšem upřímně vítáni. Takže - HAPPY ELECTRODES!

38.jpg.jpg

Návod na použití sací krysy.

 

01

1. Na prvním piktogramu vidíme znázorněnou krabici, ve které krysu obdržíme. Je samozřejmě uložená ve velice pečlivém a střídmém hnízdečku.

02
2. Na dalším je krabice již otevřená a je dobře patrné uložení sací krysy. Většinou krysa při pohybu krabice zaujme ochranný postoj a stočí se do klubíčka, jak je ostatně částečně vidět i zde.

03

3. obrázek znázorňuje správné držení krysy před aplikací. Položíme hlodavce na dlaň a přisuneme volným pohybem ruky v úrovni prsní bradavky co nejtěsněji k tělu. Krysa se během několika málo vteřin sama přisaje.

04

4. Zde vidíme v širším rámci sací krysu pevně přichycenou na ženském těle. Povšimněte si, jak dobře využívá přirozený tvar prsu a velmi těsně jej obepíná.
Je samozřejmé, že se takto přichycená krysa dá bez obtíží skrýt pod oděv. Transparentní klícka, kterou si thajské ženy oblíbily na nošení sacích krys je vhodnou pomůckou. Hlodavec je tak neustále po ruce a můžeme ho dle potřeby použít. Myslím, že se podobný systém brzy ujme i v těchto končinách.

05

5. Nyní si můžeme prohlédnout unikátní černobílý tomografický snímek. Detailní záběr na sací ústrojí krysy.Spolu s polohou čumáku a jedné z tlapek. Dobře je zde patrné rovněž zvětšení mlékovodů na ženském prsu těsně u bradavky

07

6. Na posledním snímku si máme možnost prohlédnout ve značném rozlišení krysí tlapku s přísavkami. Jedná se skutečně o naprostý unikát.

Údržba:

Následující soubor obrázků pečlivě a důrazně znázorňuje, k jakým úkonům se rozhodně nesmíme uchýlit. Uvědomme si především, že jde o živého tvora, který potřebuje pravidelný spánkový režim a jednou denně vyměšovat.
( Pro větší komfort zákazníků a rovněž aby bylo možné předcházet nedopatřením byla těmto krysám striktně vetknuta dvouhodinová denní doba, kdy je nutné je nechat vymočit a vykálet. Ženy jsou tak uchráněny nepříjemných a trapných situací vzniklých možností náhlého uvolnění tělních tekutin krysy během či těsně po přisátí)

06

Tento obrázek nám ukazuje, jak krysu správně čistit.
I když zvíře je samo o sobě naprosto hygienicky čisté a budeme-li ho držet v čistých podmínkách, nehrozí riziko jakéhokoliv onemocnění (vyjma případných alergických reakcí, které v testech sice nebyly časté, nicméně se vyskytly, zhruba v poměru 1/1000) je třeba mít na paměti, že správná očista je nutná. Krysu tedy myjeme jemným kartáčkem, který je součástí dodávky. Na mytí nepoužíváme zásadně žádných saponátů, ale pouze čisté, vlažné vody.

08

Krysu nesmíme v žádném případě prát v pračce.

09

Nesmíme ji ani žehlit.

10

Nesmíme ji samozřejmě ani sušit na prádelní šňůře.

 

 

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 265 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 265

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara