DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Máte doma stůl ? A přijde vám ta otázka blbá, triviální nebo obojí ? Každý přece má doma stůl, néééé ?

Ke stolům lze přistupovat různě. Lze to udělat přímo, přistoupit ke stolu, odtáhnout židli, posadit se, vybrat z jídelního lístku položky, lahodící nejvíce aktuálním potřebám a náladě a poté, co byly objednané lahůdky přineseny a položeny na stůl, pustit se do nich. Moment, KDO tady mluvil o JÍDLE ? A nepřerušujte mne, prosím. Ke stolu lze přistoupit ze systematického hlediska - chápat jej jako plochu, obvykle kolmou na směr gravitačního vektoru, sloužící k účelu pokládání menších předmětů. Třeba za účelem jejich servírování. KDO tady, sakra, mluvil o JÍDLE ? Ke stolu lze nejen přistoupit, ale i nastoupit, třeba ja já kdysi dávno do národního podniku Autobrzdy Jablonec, na brigádu k CNC fréze. Ta měla dokonce stůl pohyblivý, ve třech osách. O přestávkách jsem si na něj pokládal svačinu, na tenoučké plátky krájený gothaj a rohlíky z kantýny. A taky kafe z termosky. Už máte klid, vy s tím JÍDLEM ?

Stoly a stolky mohou být různé. Různější. Nejrůznější. Pevné, pohyblivé, servírovací (KDO tady, himlhergot, mluvil o JÍDLE ?), pracovní, operační, jednací, demonstrační, rozkládací, skládací, upínací ... A pak je v Čechách firma, které se, ač nechtěně, podařilo spojit vyjmenované atributy do jednoho výrobku a tlupa osob, které tuto funkcionalitu objevily a uvedly do stavu, schopného použití. Dojem snad kazí jenom šílená růžová omyvatelná koženka a dosud nedoladěné poutací třmeny, což jsou ale ve srovnání s poskytovanou funkcionalitou prkotiny zanedbatelné. Stůl je poháněný elektřinou, vtělenou do dvojice servomotorů (nahoru/dolů, ventrálně/dorsálně) a obsluhou, verglující dalšími, již ručně bohatě přestavitelnými prvky. Koneckonců, proč to líčit, když se můžete podívat do Galerie, tedy, pokud jste se zaregistrovali :-)

A co vy ? Máte doma stůl ?

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 300 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 300

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara