DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Článek, který máte před sebou je recenzí pouze z části. Popisované zařízení nám bylo zapůjčeno identitou k.search s tím, že jeho výkon (myšleno zařízení) neodpovídá požadavkům uživatelovým a partnerčiným. Text je tedy směsí recenze a dojmů z testování.

Celkový pohled Ta hračka je japonská a je to na ní vidět (i když je vyrobena v Hong-Kongu). Již při prvním pohledu je patrné, že při jejím vývoji neznámý japonský kolega přemýšlel o tom, že lidé mají dvě zrcadlově otočené ruce a že hračku jimi budou muset obsluhovat. OProti čínským unikrabičkám tedy věnoval vcelku přiměřenou péči designu a levou část nechal vyrobit - nehledě na vyšší náklady - zesílenou. Bod do plusu. První, a moc jich už bohužel nepřibude. Ale postupně.

Hračku jsme dostali bez manuálu, tudíž nelze porovnat specifikované a naměřené údaje ani to, jak vlastně výrobce stroječek deklaruje. Lze ale předpokládat, že jako bodyformingový nástroj, čemuž odpovídá i označení jednotlivých režimů masérskými pojmy :-)

Vzhled.
 Zařízení je osazeno do šikovně tvarované krabičky 78x145x26 mm, i s bateriemi váži 185 gramů a rozhodně se nepronese. Baterie se vkládají ze spodní strany, jsou zapotřebí tři články velikosti AA, odběr z nich při plném výkonu v obou kanálech činí 35 mA. Prostor pro baterie je dobře vyřešen, vedení článků je spolehlivé, přípojné kontakty jsou v běžné kvalitě. Krytka je zasouvací, s třemi jisticími prvky, skýtajícími záruku dlouhého života i při jen trochu gramotném zacházení. Na přední stěně se nacházejí dvě identická pole pro obsluhu zařízení se slušně čitelnými displejíky a trojicemi tlačítek z příjemně měkké gumy. Přípojná místa jsou na čelní stěně, jako přípojný systém zvolil výrobce jack 2,5 mm.

Obsluha.
 S ohledem na minimalizaci počtu tlačítek (i funkcionalit) jsou tlačítka vícefunkční. Dvojice růžových tlačítek slouží k regulaci intenzity v osmi krocích a k zapnutí a vypnutí přístroje. Modrým tlačítkem se pak nastavuje jeden z šesti režimů - tedy, přesněji, že pěti režimů, neboť šestým režimem je náhodná volba z režimů předchozích. Displej obsahuje klasickou číslicovku, ukazující právě nastavenou intenzitu a pointer ve tvaru šipky, indikující aktivní režim. Pointer navíc bliká v rytmu pulsů. Toť vše :-) Vlastně ne, jednotka má patnáctiminutový časovač, který ji po uplynutí čtvrthodinky vypne.

Elektrodový systém.
 Pro připojení zvolil výrobce dvojici jacků 2,5 mm, jejichž zásuvky jsou umístěny na čelní stěně zařízení. Dodané kablíky jsou pro systém "patentka", využívaný hojně pro EMS zařízení. Tomu odpovídají i dvě dvojice opakovatelně užitelných gelovaných elektrod 55x55. Zařízení jsme testovali s vlastními elektrodami 40x32, nicméně ani s vyšší proudovou hustotou nelze jeho použitelnost označit za adekvátní.

Disponibilní režimy.
Jak již bylo řečeno, přístroj disponuje pouze natvrdo zadrátovanými programy a možností jejich postupné kombinace. Jde o následující režimy (do umělé zátěže 1 kOhm):

  • Tap: pulsy cca 90 ms, 35 mA, opakovací frekvence 1 Hz
  • Pound: pulsy 200 ms, 48 mA, opakovací frekvence 0.8 Hz
  • Knead: bursty 6x 150 ms, 30 mA, frekvence v burstu 20 Hz, frekvence 0.5 Hz
  • Press: bursty cca 140x (počet pulsů v burstu kolísá) 200 ms, 40 mA, frekvence v burstu 66 Hz náhodná frekvence
  • Fuzzy: náhodně generované pulsy a bursty pulsů v rozsahu od 10 do 200 ms a od 10 do 50 mA
  • PROG.: náhodná volba některého z předchozích režimů na náhodnou dobu

Výstupní signál.
 S výstupním signálem je problém. Výstup je proudově řízen a procesor má snahu neustále cosi provádět se stejnosměrnou složkou. Co, to se nepodařilo zjistit, ale intenzita oné regulace je závislá na zvoleném režimu. Zejména v módu Fuzzy se přístrojek chová málem jako zdroj ss proudu.

Resumé.
Pořizovat si tuhle hračku asi nebudete chtít. Vzhledem ke konstrukci nejde ani upravit, ani zneužít.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 86 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 86

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara