DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Má krásná a moudrá kamarádka mi poskytla trochu jiný pohled na původní téma přípondělníku, takže z něj ponechávám jen esenciální výcuc:
"Podívej, to je přece Mirek Dušín. Ten v životě neřekl sprosté slovo !"
"Však ho proto taky všechny považujeme za pěkného troubu !"

A tak se namísto původního textu na téma "Tohle jste mi neměl dělat, pane Foglare" dopustím krátké úvahy na jiné téma.
Kromě krásné a moudré kamarádky (ještě je taky štíhlá a svůdná a v mládí svých let) mám celou soupravu přátel v Německu. Gandalf už je taky starší pán a když si pořizoval štíhlou a svůdnou kamarádku (ano, je i krásná, i moudrá - natolik moudrá, že má pochopení pro kratochvíle starších pánů), vybíral dlouho. Nedávno jsme u kartónu krušovického královského (a kupy prehistorických pásek a cédéček) probírali staré časy, kdy byla tráva zelenější, dívky povolnější - ehm, co to povídám, dívky cudnější - a pivo nemočopudnější. Marion to chvíli poslouchala a pak povídá: "No jo, jenže vy dva jste před patnácti léty měli sice víc vlasů a menší pupky, ale ty holky na videu už jsou teď maminy a usedlé dámy, kdežto vy máte zase nás mladý a jak na to koukám, i o moc hezčí a modernější hračky." A tak jsme natočili nějaké další pohyblivé obrázky, aby bylo za patnáct let na co vzpomínat.


Lizz k tomu dodává:
Podívejte se do Fajlotéky do složky Videa - Torm&Gandalf a porovnejte to první archivní video s ostatními. Je mezi nimi patnáct let ...

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 188 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 188

Nejnovější uživatelé

  • 11591159altara
  • monk
  • Nicoletta02
  • G45HRLE5 www.yandex.ru fdgfjkghiluy
  • IvaVin