DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Nevím proč, ale mám rád úchyly, kteří mají úchylku na úchyly. Ještě radši ale mám úchylky, které mají úchylku na úchyly. (Úplně nejradši pak mám úchylky, které mají úchylku na mne).

Přátel a kamarádů obého pohlaví mám hodně. Mám i pár velmi dobrých kamarádek (při troše hledání najdete na Elefernu i vysvětlení, co to znamená) a rád se s nimi vídám, když zrovna čas poskytuje prostor. Nebo ten prostor poskytne i něco jiného / někdo jiný. Třeba Alcatraz. O sešlosti úchylů, bádajících nad vykuchanou mechanikou tiskárny o jejím co nejracionálnějším využití ke konstrukci strojku, působícího slast a nejslavnější blondýnce, snažící se rozhovor převést na šaty a boty píšu jinde, zde zmíním jiný příklad deviace druhého řádu.

Z 1000++ aktivních a 4700++ registrovaných uživatelů Eleferna má doma jistě leckdo lecos zajímavého - pěknými a vnadnými partnerkami počínaje, přes nápadité hračky pokračuje a zajímavými ideami, realizacemi a duševním vlastnictvím konče. Není málo těch, kteří se rádi podělí, zejména položkami, umístěnými blíže ke konci výčtu. Takto jsme, laskavostí Velvetovou, získali cosi, co je z hlediska praktického naprosto k ničemu, nicméně nad čímž se oko elektroúchylovo rozzáří radostí. Ta publikace je půvabně zažloutlá (aby ne, od roku 1908 uplynulo drahně let), je sázená archaickou gražankou a tvrdými znaky a atjemi a předmluvu k ruskému vydání napsal sám pan von Winckel. Obsahuje kapitoly jako Termoterapie, mechanoterapie, pesaroterapie, přísavky, elektroterapie (sic !!), případně foto-, rentgeno- a radioterapie, vše psáno archaickou ruštinou prvního desetiletí dvacátého století a doprovázeno 62 dřevořezbami, ilustrujícími vysvětlované. Je toho jedno sto devadesát stran, z nichž se chystáme přeložit přinejmenším pětinu (zájemci o zapojení do projektu jsou vítáni). Radost v tými z příspěvku je nevýslovná :-)

A tak si říkám - není na čase zamyslet se nad přípondělníkem o úchylkách třetího řádu ?

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 169 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 169

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara