DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Historický text, určený pro projekt bdsm.cz jako záhlaví sekce Elektroda - datum vzniku někdy v polovině roku 1996

Aneb s nadhledem pojaté zdůvodnění, proč Cosmopolitan pro bdsm pozitivní dívky technika neuspokojí.
Textů o bdsm je již bohu (či jiné oblíbené síle) díky na českém webu dostatek. Odhlédneme-li od jejich formální a stylistické úrovně, můžeme provést obsahovou katalogizaci a hle - onen dostatek se počne rozpadat do a) povídek, b) zpovědí, c) popisů a d) studií a zamyšlení. Na čtenáře, pídícího po návodu, kterak sobě s minimem nákladů a zručnosti novou hračku přičiniti se valí texty o pocitech subinek, jejichž Pán nevěnuje dostatečnou úctu jejich gender a vysvětlování, že spoutání miláčka hedvábnými šátky a šimrání téhož pavími pery není harassement a nezakládá důvody k trestnímu stíhání ani veřejnému pranýřování ve veřejnoprávní pranýřnici, pardon, televizi. I zadává čtenář do vyhledávačů všelikých slova klíčová, aby nové a nové stránky sexšopů všelikých a serverů dospělým určených objevoval a s nechutí zavíral, informace kýžené nenalézaje. Zoufal pak obepisuje jedince, známé svým pozitivním vztahem k dané problematice se žádostmi o radu, kterým zmínění jedinci ve své přirozené duševní dobrotě nedokáží odolat.
Ale již vážněji - striktně technicky zaměřené informační zdroje jsou na českém (a nejen českém) webu vzácností. Jedinci, vybavení příslušnými znalostmi či dovednostmi v předmětném oboru jsou jen málokdy schopni/ochotni tyto znalosti či dovednosti prezentovat i v písemné/obrázkové podobě. Pro jejich setkávání s příjemci informace je proto zamýšlena tato sekce, pracovně pojmenovaná Elektroda (původně zamýšlený název Koželužna byl po zralé úvaze o možnostech výkladů zavržen).
Co tedy budete v této sekci vídat ? Pro počáteční naplnění obsahu se sem naklonuje velká část Eleferna, přesněji řečeno, texty návodné či odborně významné povahy. Jak moc bude elektroobsah naředěn jinými oblastmi (výroba nástrojů, pranýřů, klád, přísavek, závěsů, konstrukcí a nevímčeho ještě) zcela závisí na množství dostupných příspěvků. Vítán je obsah dvojí povahy - jednak texty NÁVODNÉ, popisující POSTUP, JAK něčeho dosáhnout (typicky popisy postupu výroby vlastních konstrukcí), jednak texty POPISNÉ, odpovídající na otázku CO, tedy které vlastnosti popisovaný objekt má a jak jich využít (typicky recenze hotových výrobků). Vítány jsou ale i scénáře, postupové listy nebo checklisty. Posledním tématickým okruhem jsou pak texty medicinského charakteru, ať již zaměřené na způsobování bolesti nebo na jejím tlumení :-) či poskytování první pomoci.
Co v této sekci nenaleznete ? V prvé řadě stížnosti subinek na nerespektování jejich gender :-), dále pak děti, zvířátka a radikalismus (pravý ani levý). Nebudou tu články o nekonvenčním využívání farmak, byť i tématicky zaměřené (histaminové injekce jsou velmi účinnou interrogační technikou) ani texty o drogách. A nakonec tu nebudou ty texty, které sami nenapíšete nebo se souhlasem autora nepřeložíte.
Místo obligátních závěrečných slov o autorovi se zeptejte Altavisty na Eleferno, Milkova nebo Tormanse Eleferna. Některé z odkazů budou určitě ty pravé, ty ostatní vedou k mému jmenovci Stefanovi, k Ivanu Jefremovovi nebo do míst, o jejichž existenci raději nemám ani tušení, Milkov na Prostějovsku nevyjímaje.
 

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 113 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 113

Nejnovější uživatelé

  • 11591159altara
  • monk
  • Nicoletta02
  • G45HRLE5 www.yandex.ru fdgfjkghiluy
  • IvaVin