DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

V dílně klub se narodil jeden projekt, zasluhující pozornost - autorem projektu je  Atlanta . T.

Projekt nového véčka pokračuje dále. Poslední poloseminář sice proběhnul v zábavné atmosféře, dané svérázným kostýmem jedné z přítomných, bohužel za malé účasti konstrukční skupiny. Pozornost byla tentokrát věnována zapuštění elektrod - k diskusi byl předložen projekt zapuštěných poddajných elektrod, v testovací fázi hliníkových, ve finále pak z galvanicky pokovené hlubokotažné mědi. Na obrázku je maketovací kus, určený pro ověření elektrické pevnosti, přechodových odporů a realizovatelnosti, čemuž odpovídá i jeho celkový vzhled :-)

Předložené zapuštění elektrod spočívá ve vytvoření k formě přiléhajícícho profilu se zalitým žebrem s relativně velkým poloměrem zakřivení..

Hloubka zapuštění je přitom značná - to garantuje jednak vysokou mechanickou pevnost, jednak poskytuje dostatek prostoru pro nakontaktování přívodů. Véčko je řešeno jako nerozebíratelné a tutíž i neopravitelné, což by se mělo adekvátně odrazit i na jeho výrobních nákladech.


V tomto osvětlení je dobře patrná hloubka zapuštění elektrod.

Souběžně došlo ke změně navrženého kontaktního systému na mikrozdířky, kompatibilní s kolíčkovým systémem připojení plochých elektrod.

Fotografie je možné spatřit ve větším rozlišení v galerii 

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 317 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 317

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara