DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Někteří vědí, že kromě neteřinky, píšící úchylné povídky a dvou synovců vlastních (věku již vcelku odrostlého a socializovaného) mám i dva synovečky nevlastní, ponechané otci a nevlastnímu strýci napospas krkavčí matkou. Na víkend mládenci naplánovali grilování kolena, takže jsme vyrazili do Drážďan.

Synovečci nevlastní by klidně mohli být i vlastními, alespoň co se úchylných sklonů týká - alespoň tak tvrdí jejich vanilkový otec a praxe. Krom neutuchající chuti do blbnutí, poděděné zjevně po své úchylné matce se u obou projevují i technicky zaměřené náklonnosti, které Uwe (to je ten mladší) již stihnul realizovat v kovu (stavebnice Rexroth) a předvést na své (notně se pýřící) mladičké přítelkyni v oboječku. U sedmnáctiletého kluka obdivuhodné - ostatně u slečny též. Pobavilo, že pracovní nástavce vybírali ve čtyřech (tedy spolu s Klausem a jeho ne tak exhibicionistickou, o to prý ale na věci úchylné natěšenější kamarádkou) v blízkém sexshopu s pracovní tyčí a šuplérou v ruce. Slovy Uweho, ta stará harcovnice za pultem valila bulvy, jak když pes sere do kopřiv . Byl jsem se tam podívat, té staré harcovnici bude maximálně sedmadvacet, spíš míň :-)

Co se úchylné náklonnosti týká, máme přislíbený článek, snad i nějakými vycenzurovanými fotkami v chodu a s Eveline. Pohání to motorek od stěračů z Barkase (Good by, Lenin), regulaci rychlosti obstarává jednak řízený zdroj s omezením proudu, jednak modifikovaná vibra s výkonovým stupněm, vložená mezi motor a zdroj a zajišťující Eveline zábavnější proces. Nastavení délky pracovního běhu vyřešili kluci geniálně dvojzvratnou pákou s proměnným poměrem délky ramen. Vypadá to, že ten Merkur, darovaný někdy před desíti lety k něčemu byl.

Už hodně dlouho po půlnoci jsme s Dieterem seděli u piva a klobásek. Pochválil jsem mu, jak jsou kluci šikovní. Chvíli mlčel a pak povídá: "To máš recht, šikovný jsou ... Ale víš co, my jsme v jejich létech šukali ty naše holky sami ..."


Mláďata se ptají: seznámíš nás s neteřinkou?:)

 

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 217 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 217

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara