DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Text jsem na přání autorů přeložila do češtiny. G.

Také bychom se chtěli podělit se zkušenostmi z elektrohraní. Mašinku jsme si dovezli z Holandska předloni a od té doby experimentujeme. Zatím tedy nemáme digitál, takže obrázky jsou "nafotené" obyčejnou kamerou a nasnímané do počítače. Tahle konfigurace by se možná mohla čtenářům Eleferna líbit - nechtěli jsme posílat obyčejné věci, jaké má vyzkoušené asi každý.

maria02maria03

 

 

Jsou to vlastně dva nerezové kroužky, jeden pasuje zhruba do poloviny prsu, druhý je tak akurát na dvorec. Ke každému je pripájený kabel, vzal jsem ten od starých vyschlých elektrod. Připojuje se na kolíček. Ty malé kroužky jsou přichycené gumičkami. Gumička se očkem naváže na malý kroužek a na ten větší se navleče rozříznutím - ten je naříznutý, aby se lépe sundával. Řez se musí velice dobře opracovat. Nasazujeme to tak, že si nejdřív přísavkou naformujeme prsa, navlečeme gumový O-kroužek (nebo i víc) a pak ty dva kovové. Z obrázků je to vidět.

maria01maria08maria04maria06 maria10  maria07 maria09 maria14 maria16

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 160 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 160

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara