DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Clancyho popis realizace véčka mě zaujal tak, že jsem neodolal a pustil se do stavby. Nic na tom není, opravdu, dokonce mi přála i má opatrnost při vyhazování "starých nepotřebných krámů", dle slov má drahé žínky - když jsme rušili dětský pokojíček, odšrouboval jsem od stolků nožičky a nechal je v garáži, až budou potřeba. Rozměr je ideální, jenom bylo potřeba vyplnit silikonovým tmelem příčnou díru od trnožky. Na obrázku je to vidět. Přepižlání podél mi udělali za deset korun v bývalých Autobrzdách v galvanovně, finální povrchová úprava je filcováním s lešticí pastou. Je to nějaký hliník, takže představa krásného blýskavého chromu padla za vlast. Pro banánky je pouze vyvrtaná díra, kontakt je i tak dobrý. Obě půlky jsou slepené přes kousek polyuretanového plátku, co pak přečnívalo je odříznuté ostrým knejpem, jen si při lepení dávejte víc pozor na lícování, než jsem dával já, mám trošičku posunuté půlky proti sobě - ta s červeným banánkem je o fous výš.  Posílám obrázek ke zveřejnění, jenom bych prosil dát ho do neveřejné sekce (přístup jen pro registrované).

Funguje to pěkně, za celý týden hračka nevychladla :-) Nemusí se zastrkávat, líp je prý cítit, když je část venku. Milkov někde píše o konzervaci bílou vazelínou, je to potřeba, nejlepší je zvyknout si hned po použití umýt véčko isopropylem, klidně fotografickým a natřít vazelínou, jinak leštění rychle matní. 

Karel  Koukl

img_300457

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 40 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 40

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara