DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Milé Eleferno,
po přečtení Seržova příspěvku nám to nedalo a rozhodli jsme se podělit o nějaké naše zkušenosti. Pokud se ale text nebude hodit, hoďte ho klidně do koše, nejsem už žádná mladice a figuru, jako má Helena taky rozhodně nemám. Obrázky jsou z malého digitálu, éčko do nich vložit neumím, ale doufám, že si s tím Gábina poradí. Nijak moc odborně to napsat neumím, ale třeba to pomůže lidem, co se pro elektriku rozhodují a něvědí, kudy do toho. Hodně zábavy s elektrikou přeje Sylva.

 

 



 

 

 

Tohle se nám taky líbí, Serža má pravdu, že takhle je to asi nejůčinnější. Proud jde přes poštěváček a nááádherně to brní. Ta elektroda vevnitř ale nesmí být moc zasunutá, když se dotýká čípku, je to hodně divný pocit, ne nepříjemný, ale divný.

sylva2sylva1

 

 


Takhle je to taky moc pěkný, ta destička sedí na lupínkách a trochu je jako pootevírá. Jako protikus je tady elektroda vevnitř, ale když se použije ten spodní pár knoflíků, tak se veškerý pocity soustředí kolem vchodu. Pocit je to trochu jako s robertkem, ale o moc intenzivnější.

 

sylva3

 


Tak tady je to s bzučákem, ty dvě elektrody nahoře jsou dál od sebe proto, že jinak je to skoro až bolestivý, je toho kolem poštěváčku moc. Pocity podobný, jako s destičkou na lupínkách.

 

sylva4

 


Tohle se moc líbí partnerovi, kačenka zůstává volná pro další použití. Můžu si vylézt na koníčka a vychutnat si, jak mi tlačítkem pouští pulsy a jak se kolem něj stahuju. Narychlo to ale moc nejde, to brnění začně být brzo nepříjemné, když se to přežene, tak pak ty svaly vyloženě pobolívají.

 

sylva5

 

 

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 133 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 133

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara