DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Prvním narozeninám serveru Eleferno.cz

Když jsem se před lety začetl na Angelfiru do článku s poněkud záhadným symbolem oranžového blesku, nechápal jsem. Elektrostimulace? POUŠTĚT DO SEBE ELEKTRIKU! Co je to za nesmysl! Jako radioamatérský nadšenec ujetý do vakuové techniky jsem párkrát dostal od anody školení za neopatrnost a těch pár set stejnosměrných voltů dokáže bez omezování protlačit bodem dotyku velmi nepříjemný proud. Odložil jsem tedy informace bokem a v praxi se dál věnoval řemínkům, provázkům a řetízkům. Přesto se naše cesty protly znovu. Tentokráte na téma mechanické stimulace. Když jsem 17. 11. 2001 poprvé testoval pro nejen vlastní potěšení vymyšlenou řídící jednotku k vibrátoru, netušil jsem, že napřesrok napíšu krátkou zprávičku a ta se téměř v zápětí objeví na webu. V té době jsem teprve vytvářel svoji virtuální identitu ve světě B.D.S.M. pozitivních, přestože nepravidelně scénkařím přes dvě desetiletí. Milkovovo prakticky okamžité zveřejnění mého popisu mě přesvědčilo, že naše cesty se vlastně ubírají podobným směrem. Od té doby nemálo posleství elektronických s Pánem na Elefernu vyměnili jsme, stejně jako lidé jemu blízcí notně přispěli ku vzhledu sídla mého v prostoru kybernetickém. Navštívil jsem akce Eleferna a viděl tu ohleduplnost a opatrnost, aby ES nepřerostlo v ET či dokonce v EE. Vrátil se k informacím na webu a znovu je prostudoval. Je dobré, že na jednom místě jsou k vidění jak věci teoretické, tak praktické návody a inspirace stejně jako fiktivní realita či reálná fikce, která víceméně nabízí inspiraci na hrátky pro pokročilé. Snad jen bych se přimluvil za zveřejnění návodů ke stavbě některých vybraných jednodušších přístrojů. A tak se přidávám k zástupu nadšených a blahopřeji k prvním narozeninám serveru eleferno.cz. Ať je nadále protipólem komerčních zón masturbačních profesionálů a všem poskytuje relevantní, utříděné a dobře zpracované informace.

WACO, Robustus

To už to bude rok co se do historie vesmíru zapsal její druhý nejvýznamnější bod? No, prvním byl přeci Velký třesk a tím druhým narození Eleferna. J

Asi takhle nějak reagoval Layn, když jsem mu před pár dny řekla, že Eleferno bude mít brzy narozeniny. Zasmála jsem se a hovor šel dál. Ale občas člověku utkví na mysli nějaká myšlenka, někdo něco řekne a tne do živého. Ani to nemusí být jeho záměr, ani si to nemusí uvědomit. A možná Vám všem tato slova také jen vykouzlí úsměv na tváři, potěší Vás… Ale mě nahlodávala tak dlouho, až jsem si musela přiznat, že v mém životě v loňském roce asi nenastal zrovna Velký třesk, ale těch kotrmelců, které ho dost významně změnily, jsem udělala víc než kdy jindy a seznámení s bandou eleferních úchyláků pro mne bylo jedním z nejpříjemnějších počinů té doby. Mooooc mě potěšilo, stejně jako mě těší každé další setkání s nimi. Ať reálné nebo jen vzdáleně na tomto webu.

A tak děkuji těm, kteří stáli u jeho narození a díky nimž se přes všechny své dětské nemoci má čile k světu….

A přeji příjemnou oslavu všem, kterým je Eleferno milé… J

Lotta.

 

 ***
Ty hajzle, nepřej si dostat se mně někdy do rukou ! Starý v práci ty coury ukázaly tvý prasácký stránky a vona to chtěla zkusit. To bych radči chcípnul, než abych ti povolil šahat na ni špinavejma prackama. Já ji miluju, rozumíš ! Vopovaž se na ní šáhnout, nebo tě najdu a narvu ti ty elektódy do rypáku, prase úchylný.

***
Nevycházím ze zmateného úžasu, jak rozmanité cesty volí náš Pán k tomu, aby ukázal nečistotu Satanových služebníků ve vší její ohavnosti. Věřte, že i Váš s prominutím, web, je takovým místem. Dobrota našeho Pána je ale všobjímající a ani pro Vás dosud není cesta spasení uzavřena. Kajte se ...

***
Tímto ti oznamuju, že jsem na tebe podala žalobu pro kažení mládeže. Doufám, že tě zavřou až zčernáš !

***
Nebráním se novým erotickým prožitkům, ale nic tak odporného, jako pouštění elektriky do své partnerky bych si v životě nedovolil.

***
Úcta k ženě je jednou z nejzákladnějších hodnot, které odlišují člověka od zvířete. Soudě dle textů, vámi na internetu pravidelně zveřejňovaných a zřejmě i kýmsi čtených, nemohu vás považovat za člověka.

***
Našla jsem v synově počítači odkaz na tvé stránky a jsem hluboce pobouřená, jak někdo může vůbec zplodit takové zhovadilosti. Mám tisíc chutí dát to starýmu, aby ti zmaloval ciferník.

***
Jestli jseš chlap, přijď v sobotu večer do Nuslí na Palouček. Chci se kouknout do očí tvorovi, který je schopen tohle dělat s ženskýma.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 465 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 465

Nejnovější uživatelé

  • 11591159altara
  • monk
  • Nicoletta02
  • G45HRLE5 www.yandex.ru fdgfjkghiluy
  • IvaVin