DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Prescriptum:
Stávající vyspělá technická zařízení se současnou obsluhou čtyř elektrod se šesti různými průběhy signálu, řízením proudu a dokonalou zpětnou vazbou mají jednu nevýhodu. Elektrochemický zdroj. Velký, těžký, neskladný a s omezenou kapacitou. Co dělat, když kapacita nestačí? V následujícím textu nabízím řešení. Perpetuum subile aneb Věčná elektroda


TTD:
- kompaktní provedení
- tichý provoz (možná ;-)
- ekologicky šetrný výrobek
- jednoduchá stavba, minimální údržba
- minimální náklady na provoz

Popis:
Srdcem celého zařízení je starý dobrý Faradayův generátor. Silný tyčový magnet přiměřené hmotnosti je ukotven prostřednictvím měkkých pružin ke koncům trubice, ve které může volně klouzat. Trubice je obklopená cívkou. Její osa je umístěna tak, že při pohybu subjektu se magnet v trubici pohybuje inerciální silou. Vznikající změny magnetického pole budí elektrický proud, který je z cívky přiváděn na elektrody připojené k subjektovým citlivým bodům tak, aby jej nutil vykonávat další pohyb. Cívka je navinuta s několika odbočkami ke zvolení nejvhodnější intenzity proudu. V superkompaktní variantě je magnet s cívkou součástí například vaginálního insertu. Intenzita pohybů je zde tlumenější, ale k elektrické stimulaci se přidává i mechanická. Většího zrychlení a tedy i většího proudu lze dosáhnout umístěním generátoru například na kotníky obou nohou a přívodní vodiče vést po nich. Necháme-li subjekt pochodovat, třeba i na místě, získáme tak dva signály v protifázi, které můžeme vést i na třípólový insert (jeden pól společný), nebo na čtvercově uspořádané elektrody. Čím intenzivnější pohyb, tím silnější signál! 

Možná modifikace:
Generátor je schopen dodat dostatečnou energii k jednotlivým intenzivním výbojům, které lze spouštět jak velmi jednoduchým obvodem tak i mikrokontrolérem. V případě zájmu o realizaci mne kontaktujte.

Vhodné pro:
Subjekty typu Elektroda a Pony.

Ekologické upozornění:
Vypotřebované subjekty patří do příslušné recyklační továrny! Nedávejte je do spalovny ani je nepohazujte ve volné přírodě!


Postscriptum:
Na případné realizaci tohoto zařízení budu milerád participovat. Budete-li je vyrábět, dejte mi vědět.

Happy electrodes! WACO Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Návod určen ke studiu a případnému použití pro osobní potřebu. Další práva si vyhrazuji!

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 132 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 132

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara