DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Vtip úvodem - už jste to zkoušeli "na Paroubka" ? Je to jednoduché - vaše partnerka si užívá s milencem a vy u toho pokřikujete, že vy byste to svedli mnohem lépe. Pobavilo ? Výborně. Zamysleli jste se ? Pak jste na nejlepší cestě zamyslet se i nad přípondělníkem.

Pošuky mám vcelku rád, ostatně svým způsobem se mezi ně dá zařadit velké množství lidí kolem Eleferna. Tedy, pokud pod pošukem chápeme někoho, kdo za jakési obecně zcela nesměnné hodnoty jako poděkování nebo dobrý pocit naloží vývěvu, metry hadic a redukcí a přes půl Prahy jede udělat radost pár dalším lidem, které převážně nezná ani jejich občanskými jmény. Někoho, kdo kromě své práce kolem robotů v nejmenované firmě po večerech luští kryptické kódy v php a snaží se do nich dostat ty funkcionality, které si eleferní uživatelé vymysleli. Někoho, kdo místo příprav na přijímačky či zkoušku z anatomie přetahuje obsah z offline kopie na CD a snaží se udělat to přehledné, čitelné a zajímavé. Znám jich spoustu a jsem hrdý na to, že je můžu označovat za své přátele - ostatně, onen plugin do Joomly, umoňující zprávu kontaktů a přátel chtěl mít též jeden takový. Vyhrabal ho kdesi na webu, odzkoušel a odladil v offline verzi a momentálně je to kromě chatu a čtecího obsahu jedna z nejužívanějších kompont :-)

Zatímco s pošuky je legrace, s předšuky bývá spíš prdel. Jak vyplývá z názvu - byť poněkud svévolně vytvořeného a neméně svévolně interpretovaného - předšuk zatím nešukal. Je - jaksi - stále před šukem. Rád by, ale ONO to nějak nejde. Když se podíváte do seznamu uživatelů, najdete skoro čtyři a půl tisíce osob. Když ho porovnáte se seznamem aktivních, najdete necelou tisícovku osob. Typický předšuk si (po zjištění, že notná část obsahu není bez registrace dostupná) zřídí účet ve tvaru abcdefg s mailem cosi123455 na seznamu (maily jako Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. se po zavedení potvrzení registrace mailem přestaly vyskytovat), vytěží všechny texty s obrázky plus galerii a vícekrát se neobjeví. Činorodější předšuk navíc ospamuje všechny ženské nicky vlastní více či méně ztopořenou fotografií (některé členky týmu již mají slušnou sbírku) s nabídkou "zaražení až po koule", případně výčtem fyzikálně i anatomicky obtížně realizovatelných předšučích (čti masturbačních) fantazií. Ti nejčinorodější z předšuků pak napíší do novin o tom, jak se na Petrůvce točí porno, ačkoliv celá ves ví, že na Petrůvce se točí Budvar.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 849 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 849

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara