DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Popisovaný přístroj je dílem jednoho z členů klubu - text je ponechán takřka beze změny, s výjimkou běžné úpravy překlepů. Pokud se knstrukce projeví jako životaschopná, plánujeme její otestování na (pravděpodobně) listopadový seminář. Dále již autor.  T.

Podrobil jsem přístroj rozsáhlému testování na své levé ruce a musím konstatovat, že snad neexistuje kombinace pulsů a frekvencí (tedy biologicky aktivní namodulovaná směska), která by se nedala dosáhnout za pomoci 3 generátorů a tří modulátorů a mixování. Výhoda je, že zvuk nejůčinnějších záznějů si lze lehce zapamatovat a příště to nastavit "po paměti"... abych pravdu řekl, tak i na ruce to byl dost zajímavý zážitek a opravdu každé nastavení vyvolávalo zcela jiné vjemy.

Zařízení bude ve finální podobě (vytvrzený distanční tmel) cca za 14 dnů, ale plně funkční je již nyní. Obsahuje accu s kapacitou 2,5 AH (tedy dva dny nabíjení přes adaptér a zabudovanou ledku a pak je z toho naprosto soběstačná krabička, která žije svým vlastním životem).. je to robustní a mělo by to vydržet leccos včetně přepravy i bez kufru samozřejmě.

Možná by bylo dobré to umístit na stránky pro inspiraci a natěšení, ale jak říkám, vzhled je naprosto zanedbatelný vzhledem k tomu, co "kouzelná krabička", kterou kolega konstruktér nazval "Orgasmítko" umí. Nejde totiž jen o rány, pulsy nebo mravenčení, ale je to něco jiného... je to jako by někdo převzal nad svaly kontrolu a přitom byl silnější... je to o jemnosti nastavení, ale opravdu je to zajímavé. Pro člověka, který je podobným věcem a zážitkům vstřícně naladěn to bude mít asi větší cenu než luxusní
automobil... alespoń dle mého dojmu z tohoto přístroje. Ale vyrábět bych to vícekrát nechtěl.. součástky levné, ale výroba pracná a náročná na vtěsnání elektroniky, reproduktorů, spínačů a ovládacích prvků včetně accu do tak malého prostoru... prostě stěsnaná konstrukce, ale stojí to za to.

S pozdravem Jirka

K obrázkům :

Zboku.jpg
- výrazný přepínač s bílým okružím je hlavní vypínač napájecího napětí
- zelené tlačítko za ním je "šokové" tlačítko, kdy se nastaví hraniční úroveň a pak se přepínačem před tlačítkem přepne manuální posílání "šoků"
- červená velká ledka je indikátor proudu do subjektu
- zapuštěný přepínač před ním přepíná rozsah výstupního napětí na nižší a vyšší (je zapuštěný, aby se o něj omylem nebrnklo při testech).
- pod dírkou v plastu se skrývá reproduktor
- poteciometr vlevo vzádu je výstupní regulace
- před ním je vypínač příposlechu

Zezadu.jpg
- na zadní straně jsou pouze dva konektory (jeden je pro nabíjení .. vedle něj je červená ledka indikace... druhý je výstupní)

Zepredu.jpg
- přední řada potenciometrů jsou regulátory úrovně (takový malý mixpult .-)
- druhá řada jsou potenciometry generátorů kmitočtu (nejvyšší pásmo vlevo, série pulsů vpravo.. pásma se mírně překrývají)
- zadní řada jsou potenciometry modulátorů pro jednotlivé generátory

Přístroj zatím hodnotili pouze dva kolegové "odborníci" pouze jako udělátko bez praktického dopadu a váha 0,75Kg vzbuzuje respekt a pulzy též...

Hezký večer a doufám, že je to pro Vás vítaný příspěvek i zařízení (rád bych mu dal krycí jméno GP144 podle jedné inspirativní povídky).

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 66 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 66

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara