DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Hračka za pár korun

Zajímavou a pozornost zasluhující hračku je možno zakoupit v laboratorních potřebách. Pod názvem hadicová tlačka ji lze pořídit v celé škále rozměrů od šířky 15 mm až po olbřímí provedení v šířce 72 milimetrů. Tlačka je k mání v dvojím provedení, s otvíracím rámečkem, nebo s rámečkem pevným. Pro bdsm použití nemá otevírací rámeček výrazné praktické využití, jedině snad pro zvýšení bezpečnosti v případě akutní potřeby sejmutí hračky.

Hračka je velmi precizně dílensky provedena, bez otřepů a hran, povrchově je broušena a niklována. Chod pohyblivé části je velmi příjemný a plynulý, vůle v závitu je u všech testovaných kusů spíše tužší. Stoupání šroubu je adekvátní zamýšlenému použití a umožňuje vcelku přesné dávkování tlaku. Pracovní čelisti mají vzorně zatupené a zkosené hrany, prakticky vylučující poranění. Bezpečnost zlepšuje i posuvný trámeček na horní čelisti, vylučující střižné úsilí na sevřené tkáni.

Pro bdsm použití se intuitivně nabízí nasazení hračky jako bradavkové svorky. Možnost použití hračky je ovšem širší - stejně dobrou funkci může vykonávat i jako svorka na labie či (při dodržení potřebné opatrnosti) poštěváček. Kromě vyvozovaného tlaku lze s výhodou těžit i ze slušné povrchové úpravy, zajišťující rovnoměrné rozložení proudové hustoty a využít tlačku jako středo- až vysokointenzitní elektrodu.

Kvalitě provedení hračky odpovídá i cena, která se u zobrazené tlačky pohybuje v okolí 120 korun. Jistým nedostatkem je i nepravidelné zásobování obchodů, málokdy se tlačku povede koupit přes pult bez předběžné objednávky. Sama hračka ovšem za chvíli čekání stojí.

obr1

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 117 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 117

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara