DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

SKLAVIN, tedy správně die Sklavin je německy otrokyně. Díky jednomu z našich významných sběratelů se mi do ruky a videa dostala kazeta se dvěma dílky takto otitulkovanými. Využiji tedy příležitosti, abych čtenáře oblažil další recenzí. Mimochodem, google.com na dotaz „sklavin" vyplivne cca 10 600 odkazů a gnutella se ráda podívá po síti ...

Dílko prvé, nazvané prostě Sklavin, se odehrává na lodi nebo spíš jachtě. Snímáno je statickou kamerou ze stativu s využitím transfokátoru a jeho děj je brutálně jednoduchý – jak velkou dávku bolesti je možno aplikovat na dívčí genitál. Autor, kameraman a představitel titulní role v jedné osobě zde projevuje nemalou dávku hravosti, byť jeho vynalézavost není z nejrozsáhlejších. Aplikovány jsou v podstatě jen čtyři druhy trápení – krátké důtky, elektřina, kopřivy a jakási mast, účinků vpravdě ohromujících.

Děj začíná vyvlečením vzpírající se oběti z podpalubí a její fixací do „inverted Y" pozice. Kamera snímá oběť po celou dobu zepředu, mění se pouze ohnisková vzdálenost objektivu, od polocelku až po velký detail. Do obličeje dívce není vidět, přes hlavu jsou omotány kusy látky, bránící identifikaci. Stáří lze odhadnout mezi dvacet a pětadvacet let, soudě podle vzhledu genitálu jde o nulliparu. Následuje šlehání krátkými důtkami, zjevně speciálně uzpůsobenými pro tento druh aplikace. Kvalita kopie bohužel neumožňuje shlédnout detaily provedení, lze je ale dobře odvodit. Rukojeť důtek je o něco kratší než obvykle, pevný úchop není v tomto případě nutný. Důtky mají pouze několik pramenů o délce zhruba patnácti centimetrů a řemínky vypadají jako pletené dokulata a zatížené, jak tomu nasvědčuje i způsob, kterým muž svoji partnerku šlehá. Takřka vůbec není používáno stáčení rukojeti (ostatně hodně krátké), šleh vždy vychází naplocho a efekt je přesto ohromující. Nástroj v tomto případě působí bolest v její esenciálně čisté podobě, zprostředkované divákovi nářkem dívky a dokumentaristicky snímanými záškuby svalů. Dívka nemá roubík a její hlasový fond je _VELMI_ rozsáhlý. Lze obdivovat odolnost jejího partnera či stupeň souladu dvojice, neboť můj práh citlivosti leží výrazně níž a sám bych scénku přerušil již někde za polovinou i bez vyslovení stopky.

Jako další stupeň trápení je použita kopřiva či jiná rostlina, kopřivě podobná vzhledem i účinkem. Aplikována je na podbřišek, hráz, labie, klitoris a následně i dovnitř pochvy. S ohledem na předchozí zcitlivění kůže i sliznic důtkami je efekt mohutný. Poměrně pikantně působí opatrnost, s jakou muž rostlinu drží. Pán je hravý, a tak v jednom okamžiku obaluje lístkem dívčin poštěváček... Kopřivy jsou pak odstraněny a na poštěváček, do pochvy a rekta je aplikována jakási mast, účinkem za kopřivami nikterak nezaostávající.

Z odborného hlediska mne nejvíc zaujalo trápení elektrickým proudem. Zdroj proudu není patrný, interface na straně ovládajícího také ne, na straně užívající si dámy jsou k dispozici dva banánky na konci vinutých vodičů, červený banánek má na sobě izolovanou krokosvorku. Banánek je nejprve aplikován do pochvy, druhá elektroda je přitlačena k hýždi. Muž posouvá banánek uvnitř pochvy za kabel, zavedení se zdá být poměrně hluboké, efekt působení též, neboť dívka se bolestí pomočí. Pak je druhá elektroda aplikována na labii poblíž klitorisu. Toto působení je zřejmě již na hranici snesitelnosti, neboť dívka vysloví stopku a pán okamžitě shodí obě elektrody. Následuje krátké intermezzo pro uklidnění a následně jsou opět aplikovány důtky v poměrně dlouhé a monotónní sekvenci šlehání na všechny možné způsoby.

V následných záběrech se ostrým střihem mění prostředí i partnerka, pokud lze podle genitálu soudit. Dívka není připoutána k ráhnu pod stěžněm, ale je fixována na přídi zřejmě k falšburtám (doufám, že jsem onen odborný výraz pochopil správně, pokud ne, specialisté prominou a opraví mne v komentářích nebo mailem). Kamera opět staticky snímá její klín. Základní důraz je v této části kladen na zacházení s důtkami, celý materiál by mohl sloužit jako instruktážní film.


Co se líbilo:
Přes místy až brutální intenzitu trápení je zřejmé, že jde o konsensuální scénu. Dokladem toho je místo, kde muž po zaslechnutí stopky prostě smete elektrody z partnerčina klína nebo zjevná něha, s jakou ji laská v pauzách mezi týráním. Dobře působí i zjevná spontánnost scény, zdůrazněná i amatérským způsobem snímání. Pokud divák nemá rád aranžované scény, bude tento snímek balzámem na jeho duši. Ocenit je třeba i to, že během necelé hodiny se nikde neobjeví krev.

Co se nelíbilo:
Těžké výhrady mám k elektrické části scény. Domnívám se totiž, že je používán stejnosměrný zdroj energie o značném výkonu, snad dokonce lodní akumulátor. Nepřímým důkazem může sloužit chování ženy po aplikaci elektrod – bolestivý vjem se projevuje se zpožděním a rychle narůstá, přičemž se projevuje stažení svalů, nikoliv jejich záškuby. Takováto reakce je charakteristická pro působení produktů elektrolýzy. Zarudnutí a otok v místě přiložení elektrody pak může být (a pravděpodobně i je) důsledkem popálení procházejícím proudem. Ačkoliv je proud aplikován v krátké a relativně bezpečné dráze, nemohu s podobným způsobem aplikace souhlasit a důrazně před ním varuji. Umístění elektrody do pochvy bez kontroly jejího kontaktu považuji za riskantní – popálení děložního čípku s následným zajizvením může způsobit oškivé problémy. Vaginální elektroda by vždy měla mít límec nebo, pokud jde o bodovou elektrodu, pevný nosič s rukojetí, umožňující cílené přitlačení. O bolestivosti působení koneckonců svědčí i opakovaná ztráta kontroly nad svěrači, z filmu dobře patrná. Pokud bych uvažoval o podobně intenzivní scéně s takto reagující partnerkou, asi bych se také bál současné fixace pánve a nohou.

Resumé:
Pro otrlejší povahy představuje tato část kazety půlhodinu přijatelné a mnohdy inspirující podívané. Slabší nátury ovšem mohou těžce snášet nářek dívky, jehož intenzita mnohdy přesahuje v konsensuální praxi obvyklé hodnoty. Podobný názor by mohli mít i sousedé v paneláku, pokud včas nestáhnete hlasitost televizoru.


Dílko druhé, otitulkované na čtvtce kreslícího papíru nečitelným titulkem je z opačného pólu spektra. Jde o home video se všemi formálními i faktickými chybami, které jen může amatér napáchat, počínaje snímáním v protisvětle, přes kolísající hladinu osvětlení až po šumy a rachoty přestavovaného stativu a transfokátoru. Ti dva se prostě rozhodli, že si scénku natočí :-) Umístění na opačný pól spektra je dáno i pohodovou atmosférou ve srovnání s první částí kazety. Žena má během většiny úkonů nezafixované ruce a aplikované postupy jsou v převážné většině případů převzaty, včetně pořadí :-), z profesionální praxe. Aplikovány jsou přísavky z injekčních stříkaček (hit roku 2000 – už je také máte ?), koruny z kolíčků na prádlo na oba prsy a labie, klipy ze šatních ramínek (hit roku 1999 – ještě je máte ?), zatížené závažím z pendlovek, kam jinam, než na bradavky a stejné klipy na labie, zátěží je v tomto případě krásná hranatá zelená láhev od jakéhosi likéru, naplněná pravděpodobně vodou. Rozhoupání zátěží si žena zjevně užívá. Z celé scény vyzařuje pohoda a poklid, kvůli kterým divák kameramanovi promine i natáčení proti oknu a procházení před kamerou.


Co se líbilo:
Kultivovaná atmosféra snímku, s níž se divák snadno identifikuje. Klip by mohl sloužit jako pozitivní agitka na konsensuální bdsm. Tyto věty píšu bez ironie.

Co se nelíbilo:
Odhlédneme-li od nedostatků řemeslného charakteru, je těžké najít závažnější výhrady odborného charakteru. Vytknout snad lze jen určitou rozvláčnost a bezradnost v přechodech mezi scénami. Otrlý praktik také nalezne jen pramálo inspirativního materiálu.

Resumé:
Resumé je v případě druhé časti kazety nejednoznačné – pokud by měla být distribuována samostatně, bude hodnocení rozpačité. Není to ani profesionální film, ani podívaná pro doma. Ve spojení s částí první ovšem vzniká velmi silně působící kontrapunkt, do značné míry charakterizující rozpětí bdsm scény v konsensuálním rozsahu (uff, to byla věta, jak z Literárních novin).
Zaujala vás recenze ? Máte vlastní snímky, které chcete prezentovat ? Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 122 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 122

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara