DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Tato recenze je další v plánované řadě recenzí na filmy s tématikou elektrostimulace/elektrotortury. Díky laskavosti Hepara je dnes předmětem recenze kazeta zručného amatéra, které budu podle prostředí, kde je snímána pracovně říkat Garáž. Kazeta má zhruba pětatřicet minut a chybí na ní jakékoliv komerční označení - děj také není ukončen.

Garáž.

Hrdinou Garáže je zhruba čtyřicetiletý dominant v kožené masce, s pěkým pivním bříškem. Děj začíná v okamžiku, kdy otevírá dvířka Fordu Tranzit s přelepenými SPZ (podle žlutého podkladu pravděpodobně holandskými) a vytahuje z nich nahou úhlednou, zhruba dvacetiletou blondýnku s krásným ohonem až do pasu. Dívka se silně a dosti věrohodně brání, nicméně jsou jí zkrouceny ruce za záda a za palce je přichycena do svěráku na pracovním stole. Mezi kotníky má upevněnu rozporku, kterou pán v masce přivazuje ke spodní poličce ponku. Dívka se silně potí a hlasitě, leč nesrozumitelně protestuje. Scéna je snímána statickou kamerou, zřejmě s kontrolním monitorem nebo displejem, pán občas dálkovým ovladačem mění nastavení zoomu nebo popojde ke kameře a opraví rakurs. Po zafixování dívky pán zapíná do zásuvky velkou nabíječku, stojící v pojízdném stojanu vedle ponku a připojuje kabely s těžkými akumulátorovými svorkami. Ukazuje je dívce, křičící hrůzou. Pán zapíná proud, na nabíječce se rozsvěcí červené světélko a pán přikládá svorky naplocho k dívčině stehnu. Dívka křičí a její noha sebou škube. Pán je spokojen a přikládá svorky k bočním plochám pravého prsu. Křik sílí. Pán drží svorky chvíli na místě a když blondýnka začíná obracet oči v sloup, dává svorky pryč. Bije dívku plochou dlaní přes tvář a pak jí jednu svorku nasazuje na bradavku. Dívka zoufale ječí. Garážmistr chytá do druhé svorky dřík velkého šroubováku a jeho břitem přejíždí po dívčině těle, výběr míst přitom ukazuje na jeho značnou zběhlost v tomo počínání. Mučení končí, když dívka bolestí omdlí a zvrátí se dozadu na svěrák. Pán lije dívce na hlavu vodu z plastového kanystříku. Dívka po chvíli otvírá oči a tiše cosi říká, zřejmě holandsky, zní to jako “Hilp mij”. Chvěje se a na předloktích je dobře vidět husí kůže, krásný ohon má promočný a z jednoho pramenu vlasů odkapává voda jako z vodníkova šosu. Pán předává svorky z bradavky a šroubováku na velké labie. Za kabely pysky roztahuje a fixuje kabely izolační páskou k dívčiným stehnům. Ze skříně vytahuje rozdělovač ze šestiválce, přišroubovaný i s indukční cívkou ke kovovému stojánku, zdola je na hřídeli připevněn těžký kovový setrvačník. Pán připojuje rozdělovač k nabíječce, připojuje sva silikonové kabely s koncovkami, do kterých zasouvá zapalovací svíčky, Jednu svíčku zasunuje dívce do pochvy, jednu do rekta. Je dobře patrné, jak dívka napíná stehenní svaly a snaží se sevřít svěrače. Doprovázeno nářkem. Do dalších tří zdířek pán připojuje normální kabely k izolovanými krokodýlky na koncích, dva upíná na malé labie, jeden na klitoris (VELMI hlasitý nářek). Tlustým kabelem spojuje plášť cívky s rozporkou a zapíná proud. Pak roztáčí setrvačník na hřídeli rozdělovače. Dívka obrací oči v sloup a pán vypíná proud. Vše se několikrát opakuje. Film končí uprostřed scény.

Co se líbilo:

Snímek působí maximálně autenticky a zřejmě autentický je. Z odborného hlediska musím ocenit použité rekvizity, zejména jejich stylovou konsekvenci a věrohodnost nasazení. Oba aktéři působí úhledně a čistě.

Co se nelíbilo:

Film má tři základní nedostatky, které musím zdůraznit. Prvním a nejdůležitějším je porušení zásady safe/sane/consensual. Předváděné praktiky NEJSOU BEZPEČNÉ a významné pochybnosti mám o souhlasu dívky se zacházením, kterému byla vystavena. Druhým nedostatkem je použití zařízení, galvanicky nedostatečně odděleného od sítě. Málokterá nabíječka je zkoušena na izolační pevnost vyšší, než 1500 V. Osobně jsem toho názoru, že do bdsm praxe nepatří zařízení, napájená z rozvodné sítě. Třetím, nikoliv však nejméně podstatným nedostatkem je použití vysokonapěťového zařízení bez dostatečné kontroly dráhy. Vysvětlím - nasazení vn dominant správně lokalizoval na spodní část těla, připojení sběrné elektrody k rozpěrce, dotýkající se kovového ponku může ale vytvořit paralelní dráhu přes ruce. Dalším, již méně významným nedostatkem je dle mého názoru nedostatečná fixace. Ta se projevila silným a ne zcela bezpečným zmítáním těla při stimulaci šroubovákem, kdy by poměrně snadno mohlo dojít k úrazu a zcela nedostatečnou podporou těla při ztrátě vědomí, kde při podobném způsobu fixace hrozí zlomeniny či vymknutí kloubů. Z hlediska účinnosti je sporné použití zapalovací svíčky jako elektrody, byť působí velmi efektně na pohled a zřejmě má i nezanedbatelný psychologický efekt. Budu muset ověřit :-)

Závěr:

Kazeta má významný edukativní efekt - dobře ukazuje působení tepavého napětí 48 V a vn napětí ze zapalovací cívky. Předváděné praktiky ale ROZHODNĚ NEDOPORUČUJI K NAPODOBENÍ. O okolnostech vzniku kazety lze pouze spekulovat, osobně se přikláním k myšlence, že jde buď o videozáznam tzv. ochočování prostitutky, nebo o nekonsensuální aktivitu - tomu napovídá zjevná absence jakéhokoliv vztahu důvěry mezi aktéry.

Zaujala vás recenze ? Máte vlastní snímky, které chcete prezentovat ? Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 78 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 78

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara