DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Recenze, kterou právě čtete, je první ze série recenzí na filmy s tématikou elektrostimulace. Díky laskavosti Dr. Schertela je recenzováno dnes již klasické poloamatérské Gandalfovo dílko Der Elektroshock. Pokud je mi známo, jde o jediný film, kde Gandalf vystupuje s odhalenou tváří. Kazetu distribuuje společnost LLL v edici Private Video spolu s dalším dílkem z Gandalfovy dílny, tentokrát s (obchodním) názvem Nipple Piercing. Obé dohromady má šedesát minut, jedno každé dílko je půlhodinové a vcelku zajímavé.

Der Elektroshock

Do díla tedy. Elektrošok (jak mu budu familiárně říkat) není v podstatě jen o elektrostimulaci. Jde o skoro dokumentární záznam domácí scénky sm páru, točený zřejmě třetí osobou v bytě. Kamera je celkem profesionálně vedená, snímá se německým stylem, spíše od pasu dolů. Zvuk bere mikrofon na kameře, působí autenticky, leč monotónně. Hudební doprovod je prastarou bolestí filmů s bdsm tématikou, nenápaditá, monotónní a stotisíckrát oposlouchaná hudba. Bez ní by to bylo lepší.

Děj je jednoduchý - použit je postupně TENS od P.E.S., nejprve na bradavky, pak na velké labie. Následuje přísavka na klitoris, rákoska, opět TENS na labie, provaz, sprcha, rákoska a hadice. První polovina scény probíhá v obývacím pokoji, druhá v koupelně. Děj je bohatě prokládán Gandalfovými erotickými aktivitami. O slečně není známo nic, pokud mohu posoudit, nejedná se o profesionálku.

Co se líbilo:
Naprostá nenucenost celé scénky, hraničící s trivialitou. Používáno je precizní náčiní, čisté, úhledně působící. Zcela chybí ona ušmudlanost komerční pornoprodukce. Film má nezanedbatelnou instruktážní hodnotu, hlavně v oblasti nasazování elektrod, používání přísavky, základního vázání či využití sprchy. Mimochodem, sprchování ledovou vodou je nepříliš známá, leč velmi efektní praktika - Gandalf to ukazuje názorně jak s nasazenou sprchovou hlavicí, tak bez ní. Postřikování zevního genitálu ostrým vodním paprskem se Gandalfově přítelkyni zjevně nelíbí :-) Zajímavá je též realizace přísavky - návod na podobnou se brzy objeví v Dílně. Zde budiž zatím uvedeno, že přísavka je vyrobena z olivky s vnitřním zábrusem, nejspíš odříznuté z malé destilační kolony nebo chladiče. Přísavka je nasazena na dlouhou hadici a připojena k rotační vývěvě, podle vzhledu asi olejové. Myslím ale, že pro domácí použití by vyhověla i vývěva vodní (je zhruba třicetkrát levnější, viz. Kde dobře nakoupíte). Délku hadice zmiňuji proto, že nasazená přísavka s dlouhou hadicí subince nebrání v pohybu ani jiných aktivitách - ve filmu je to dobře vidět.

Co se nelíbilo:
Jednoznačně elektrody - v celé scénce jsou používány krokodýlky, dodávané se základní jednotkou. Ty mají poměrně ostré ozubené okraje. Dobře je to vidět na bradavkách po sejmutí elektrod. Ozubený okraj hodně zvyšuje proudovou hustotu, čímž se zřejmě kompenzuje nízký výkon levného zařízení. Pokud navíc zásadně praktikujete nekrvavě nebo si zařízení půjčujete v komunitě, není tento druh elektrod to pravé ořechové. Dále - výběr dráhy a práce s ní. V podstatě jsou použity dvě triviální dráhy - jedna dlouhá mezi bradavkami, jedna krátká mezi velkými pysky, zasahující klitoris. I ve filmu (u kterého předpokládám alespoň minimální autorský střih a krácení) je krásně vidět zahlcení obou drah, a to již po několika desítkách vteřin. Z metodického hlediska je tento nedostatek ovšem přínosem :-), neb názorně ukazuje, jak to nedělat. U tak zkušeného dominanta, jakým Gandalf je, je to ale zarážející. Co se ještě nelíbilo - nechci Gandalfovi sahat do svědomí či na city, nicméně ve výběru submisiva mohl projevit svoji pověstnou kreativitu lépe. Monotónní naříkání "Bitte, nicht mehr !" či "Nein, bitte" po jistém (velmi krátkém) čase omrzí. Dále - subinka si dovoluje sahat pánovi na ruce s nástrojem a dokonce se pokouší i dosáhnout na elektrodu a pán na to adekvátně nereaguje !

Závěr:
Elektrošok je vkusná, inspirující podívaná, která neurazí, tedy, odhlédneme-li od mimořádně odporné hudby a několika amatérsky provedených zatmívaček. Nedostatky jsou spíše charakteru formálního, než obsahového.

 

Nipple Piercieng

Tento snímek je dodáván spolu s předchozím dílkem a zjevně pochází ze stejné autorské dílny. Děj opět nevyniká zvláštní vynalézavostí - subinka je připoutána k židli, je aplikována klitoridální přísavka, následuje zajímavý moment s navázáním nitě na glans clitoridis, zavěšení zavažíček na niť a labie a nakonec instruktážně pojatý piercing bradavek a osazení ozdůbek.

Co se líbilo:
Piercing není můj šálek čaje, nicméně mne zaujal stoický klid subinky. Vždycky jsem si myslel, že jde o mnohem hlučnější techniku :-) Samotná procedura je ukázána v až dokumentární podobě - musím zdůraznit spolu s autorem scénáře naložení ozdůbek do desinfekce a jejich důsledné přenášení pinsetou, stejně jako desinfekci místa vpichu jódovým perem. Velmi zajímavým námětem je podvázání žaludu klitorisu nití - technika skýtá celou řadu možností. Ve filmu je pro stimulaci využito podtlaku, přičemž přísavka s připojenou hadicí slouží jako trn pro vytvoření smyčky - velmi sofistikované, současně tak lze nahradit chybějící třetí ruku.

Co se nelíbilo:
Jednoznačně vázání - v daném případě jde asi o vysoký stupeň důvěry mezi partnery, nicméně v podobném vázání a při podobných praktikách bych se bál, že se mi partner uškubne. I při fixaci do židle je podle mne lépe znehybnit i pánev. Poněkud vadí i zmatečnost děje, vzniklá zřejmě střihem. V některých scénách má subinka nasazenu na kukle neprůhlednou masku, v některých ne. Totéž se týká vázání - to se mění od scény ke scéně. Vzniká proto dojem, že výsledný snímek byl sestříhán ze dvou či tří.

Závěr:
Tato část kazety má vysokou informační hodnotu, ale výrazně nižší zábavnost.

Zaujala vás recenze ? Máte vlastní snímky, které chcete prezentovat ? Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 333 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 333

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara