DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Sepsala Ann, neboť Sergej si na psaní netroufnul, jednak z vrozené skromnosti, jednak kvůli tomu, že je Sibiřan jak poleno a česky neumí.

Když jsem Serjožovi popřekládala všechno, co je na Elefernu k přeložení a vidění, popadlo ho tvoření. Rimbu jsme si objednali v Moskvě přes ******* (nevím, jak je to na Elefernu se skrytou reklamou) a když přišla, pustili jsme se do zkoušení. Pěkné, moc pěkné, ale těch elektrod bylo málo. Serjoža vlezl do pracovny a tohle je výsledek - to vlevo je nějaké oko na zašroubovávání, to vpravo je oloupaná lepící elektroda, aby zbyly jen ty dva drátky.

ann_08

Nejdřív to byl neizolované, ale pak začal drahouš vrčet, že si taky užívá, aniž by chtěl a omotal to tou lentou. Na tom spodním obrázku mám vevnitř původní elektrodu od Rimby a tu dělanou mám v ruce. Je moc fajn, že si můžu sama regulovat intenzitu podle toho, jak je to kolečko natočené.

ann_09

Tohle je ta druhá, když se ta vidlička nasadí takhle po stranách poštěváčku, je to bomba. Musí se ale hodně ubrat na síle, jinak to úplně řeže.

ann_10

Tadyhle jsou obě, že se mi to líbí je asi pěkně vidět. Styděla jsem se, ale ono je tu takovýhle fotek víc.

ann_11

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 205 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 205

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara