DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Zdravím do Čech :) Na Eleferno jsem narazil nedávno a chtěl bych taky svou troškou přispět do mlýna. Za louží už jsem ale dost dlouho, tak případně omluvte nějaký ten překlep nebo amerikanismus, tady dole na Floridě moc příležitostí nemám. Tak jdeme na to. Krokodale.

Lžíce slasti je elektroda na poštěváček a G - bod, ale obě poloviny by se daly asi používat samostatně. Takhle v kombinaci ale vychází zadarmo přimáčknutí na poštěváček, to byl nejspíš největší problém, kvůli kterému jsem to celé vymýšlel. Tak čím začít - asi tím, co se streká dovnitř.

Dovnitř se strká futrál na doutníky, ten šroubovací z hliníku. Zkrátil jsem ho na čtyři inche na té zakulacené části vepředu. Tu jsem ale nevyhodil, na ní je napatlaný takový ten asi acrylový modelovací sajrajt, co se vytvrzuje v horku - v RadioShacku se to prodává jako acrylic sealant. Modeluje se z toho jako z plastelíny a pak se to dá do horké vody nebo pod infrared lamp. Nejdřív jsem si myslel, že to tím sajrajtem půjde spojit zase zpátky, ale nedrželo to. Nakonec jsem ještě dokoupil takové ty gumové těsnicí O-ringy a natáhl jsem je přes konec a celé jsem to přetáhnul smrskávací gumou. Dole drží na to šroubovací víčko, nahoře za ty kroužky - jeden jsem dal došikma a vypadá to jako žalud :-) Ze stejné hmoty je i ta placka dole.

Ta elektroda na G - point je metallická lepicí páska, kontakt s tím hliníkem má i přes lepidlo docela fajn, tak jsem to tak nechal. V smrskávací gumě je nad ní žiletkou vyříznutý okýnko. Na tom hliníku mi pořád sold nechtěl držet, tak je přívod jen holým drátem kolem toho šroubovacího víčka a když se ta guma smrskává, krásně to chytne.

img_87

To byl vnitřek, teďka ta lžíce. Tady se dá koupit taková, jako je na fotkách - hliníkový vnitřek a navrchu plast, prodává se to v baby shopech - dá se dobře ohýbat a je zdravotně nezávadná. Ten plast jsem zevnitř lžičky oloupal a zase zatapoval tou páskou. Prostředkem handlu je vyvrtaná díra a přes ni je lžička přinajtovaná k tomu vnitřku. Handl je omotaný elektrikářskou páskou, co časem vulkanizuje sama.

img_96

Tohle je vylepšení, dá se k tomu přidělat vibrující vajíčko se sexshopu. Krásně to rampluje :-))

img_98

A takhle to pracuje. Ta lžíce se musí natvarovat, aby si pěkně sedla na poštěvák a je lepší, když ten vnitřek má větší úhel. Myslím to, že by měl trošku pružit dopředu - konec lžíce se pěkně přimáčkne a ta elektroda na G - pointu si taky pěkně sedne. U ženy je to jistej orgasmus to pár minut. Chtěl jsem udělat video, ale zatrhla mi to, tak aspoň fotka.

img_97

 

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 361 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 361

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara