DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Zdravím úchylnou obec :-) Seržova konstrukce mě natolik inspirovala, že jsem ještě večer zalezl do dílny a zkusil spáchat něco podobného. Nejsem velký psavec, tak budu radši komentovat obrázky. Proti Seržovi (smekám klobouk, pane) mám tu nevýhodu, že soustruh znám jen z obrázků, doktoři nebejvají moc zruční. Ale vrtačku doma mám.

Partnerka je docela mládě a nerada, když se jí kačenka moc roztahuje, takže konstrukce vyšla docela štíhlá, průměr je coul, aby šlo použít koupené těsnění. Trubka je taky coulová, použil jsem nerez, v nemocnici je ho dost. Koncové segmenty mají sražené hrany - myslím tím segmenty trubky. Poslední díl je nábytkový knoflík z železářství na Synkáči.

b1

Trubku nařežeme nebo jako jako já necháme nařezat, koupíme ten knoflík na konec a závitovou tyč M4, nezapomeneme na coulová těsnění do ventilové kuželky (plná). Všechna těsnění se dají vrtat společně, prostřední díra je pro svorník, po krajích jsou díry pro vodiče.

b3

Co se drátování týče, bylo by lepší, aby technici tenhle odstavec přeskočili. Konec drátu je prostě odizolovaný a při montáži přitlačený mezi tu izolační podložku a segment ...

b2

Celek se stáhne dohromady, hodně silně, aby byl těsný. Uvidíme, jak za provozu, první dojmy jsou ... hlučné :-))) Výsledek vidíte dole.

b4

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 61 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 61

Nejnovější uživatelé

  • Didier
  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří