DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Pobočná větev projektu Bobr je, zdá se, završena - v pondělí proběhlo finální měření a testování. Akce se tentokráte konala za účasti staronového testovacího týmu a s vyloučením širší veřejnosti.

Hned v úvodu je třeba podotknout, že výsledky jsou vynikající a véčko se "líbilo, až ouvej" :-) Vzhledem k tomu, že samotné testování a měření jsme plánovali spojit s rozsáhleji pojatou akcí soukromého ražení, využili jsme tentokrát namísto standardní fixace do V / do M luxusněji a hlavně pohodlněji zaměřené X s fixací víceméně symbolickou, danou zkušeností testerky. Prostor byl pro účely tentokrát již profesionálního focení (TymuR) přisvícen dvěma reflektory, produkujícími, bohužel, notné množství tepla - tepelná pohoda se tak opět, po Staré poště, stává omezujícím prvkem a vyřešení větrání je jednou z prvořadých priorit. Pro měření byl použit osvědčený kombinovaný multimetr/osciloskop GDM, jako zdroj standardní generátor C804S, měřené véčko bylo pro účely měření opatřeno přístrojovými banánky. Průběhy byly snímány ze svorek generátoru, aby měření zohlednilo i poněkud atypický koaxiální kabel, použitý při konstrukci véčka. Měřicí pracoviště jsme poněkud atypicky umístili po boku testerky, s cílem vytvoření pohodové atmosféry při měření (viz. obrázek u textu). Vzhledem k tomu, že měřené véčko je de-facto v konfiguraci 2H-60/18, byla zvolena metodika postupného měření v následujících zapojeních:

  • nativní zapojení (obě hlavy)
  • zvýšená proudová hustota (zadní hlava vysunuta mezi labie)
  • hluboký monopól (přední hlava se opírá o poševní klenbu a cervix, pomocný sběrač na bázi poštěváčku)
  • mělký monopól (přední hlava mělce zavedena, pomocný sběrač na Venušině pahorku)

K měření byl použit jednak standardní signál 48 Hz / 96 V špička-špička naprázdno v pulsu 5 ms, jednak fyziologicky účinný signál 82 Hz s amplitudou na mezi snesitelnosti pro testerku. Vzhledem k pokročilejší fázi měsíčního cyklu testerky nelze považovat výsledky ze stoprocentně opakovatelné, naměřené hodnoty proto mají orientační charakter - ostatně cílem testování bylo ověření použitelnosti konstrukce jako takové.

konfig1 konfig2

konfig3konfig4

Naměřené hodnoty a interpretace výsledků
Sejmuté průběhy odpovídají rozlišení 100 V/dílek a měřena je i stejnosměrná složka signálu - kombinace galvanického pokovení mědi chromem vyvolávala jistou obavu z elektrolytického účinku. Ve všech případech zapojení je ovšem ss složka hluboko pod hranicí významnosti.

Levý horní graf - nativní zapojení
Průběh s ostrým burstem a dlouhým dozněním pulsu. Šlo o první měřenou konfiguraci s elektrodou, preparovanou sonogelem, délka doznění bude dána stahem svalu a tedy klesajícím odporem v dráze.

Pravý horní graf - zvýšená proudová hustota
Burst chybí, průběh je v důsledku vyšší proudové hustoty a obemknutím zadní hlavy elektrody labiemi a poševním vchodem rovnoměrně rozložen. Nižší amplituda je dána vysokou vodivostí vaginálního sekretu.

Levý dolní graf - hluboký monopól
Průběh s dlouhým burstem a dlouhým dozněním pulsu - přední hlava elektrody byla v tomto případě zavedena velmi hluboko, do kontaktu s cervixem. Průběh pulsu zjevně ovlivňuje stah svalů pánevního dna..

Pravý dolní graf - mělký monopól
Průběh s velmi ostrým burstem a plochým dozněním pulsu - přední hlava elektrody byla zavedena mělce do poševního vchodu. Jde o konfiguraci s nejlepší očekávanou odezvou, byť lepší roli v praxi sehraje jednoduché jednopólové véčko :-) Průběh byl shledán velmi účinným.

Mechanická konstrukce.
Véčko z hlediska mechanické stavby naprosto vyhovuje - konstrukce je pevná, v mezích možnosti přijatelně navržená pro zamýšlený účel, dobře se zavádí i vyjímá. Při mělčím zavedení je třeba mít na paměti možnost relativně snadného vytlačení. Použitý koaxiální kabel dobře umožňuje manipulaci s véčkem, zejména korekce hloubky zavedení a vyjímání véčka samotného. Přechod kabel-zadní hlava bude ještě dodatečně zlepšen přechodkou. Obě hlavy jsou leskle chromovány s výbornou povrchovou úpravou, véčko samo je vyrobeno cestou lití polymeru a je dokonale hladké. Přechody jsou dolity akrylovou licí pryskyřicí s výbornou roztékavostí, zlepšující těsnost elektrody a usnadňující její údržbu. Véčko se snadno čistí a jeho materiály vyhovují potravinářským normám - při správné údržbě nebude zdravotnická stránka představovat žádný problém.

Elektrická konstrukce.
Véčko se chová jako typická středointenzitní elektroda, při troše šikovnosti použitelná i v roli elektrody vysokointenzitní. Vzdálenost obou hlav přispívá k dobré lokalizaci vjemu, přičemž véčko "hraje" velmi dobře zejména při mezních hloubkách zavedení. Pro první měření byla elektroda lubrikována sonogelem, v dalších sériích jsme již spolehli na zajištění kontaktu přirozenou cestou. Dojmy z účinku elektrody jsou ve všech ověřovaných zapojeních veskrze pozitivní, projevy nerovnoměrné proudové hustoty nebyly zaznamenány. Elektroda má ustálený kontakt i při stazích poševního svalstva, chování véčka během orgasmu testováno nebylo. Relativně nezvyklá je delší týlová hrana impulsu, daná zřejmě vysokou vlasztní kapacitou přívodního kabelu. Změněný průběh pulsu ale nebyl nijak negativně pociťován. Fotodokumentace z měření je na přání zúčastněných v sekci pro registrované členy.

Resumé

Popsaná konstrukce vznikla jako pobočná větev jiného projektu, nicméně technologický potenciál, do ní založený, je vysoký. Véčko je již realizováno jako svítící (bude testováno samostatně) a v přípravě je i ohřívaná verse. Pokud se podaří vyřešit některé z dílčích problémů, mohla by tato konstrukce představovat pro mnoho úchylů příjemný vánoční dárek.

 

Text je dokumentován v galerii

 

 

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 130 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 130

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara