DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Když Kočka na Elefernu našla popisy véčka z nějaké nohy od nočního stolku a podobných kulatin, chytil ji mruk. Nedala pokoj, dokud jsem minulý víkend místo lyží nešel do garáže, kulatinu jsem koupil už předtím na Synkáči a na soustružení a přepůlení vypomohli kluci z dílny, za půl litru Fernetu a slib, že jim pak přinesu ukázat fotky :-)) Nějak nechtěli věřit, že je nelakuju. No, taky dvě přikládám, jedna je u článku, druhá tady. Kočka sice prskala, že mindu na webu vystavovat nebude, ale pohrozil jsem jí, že tedy žádná hračka nebude, že budu Pes :-)).

O konstrukci.
Clancy je frajer, má to vymazlený, hlavní problém je rozříznutí toho rotačního tvaru napůl. Nevím, jak to vyřešit bez strojní pily, aby to k něčemu vypadalo. Ten tvar jsem udělal víc do špičky a zápich dole je taky širší, možná až moc široký. Jak jsem ale četl o tom, jak to subinky vytlačují, radši jsem se posichroval :-)) Funkční to je, Kočka se snažila, ale marně. S leštěním jsem si nijak hlavu nelámal, říkám si, když se tahle osvědčí, ještě flašku obětuju na lepší provedení a dám ho do chromovny. Ty poloviny jsou slepené přes plátek polyuretanu dvojsložkovým univerzálním Bisonem ze šuplete, drží normálně. Pro banánek je jenom vyvrtaná čtyřka díra, stejně hračky po hraní celý meju v lihu a čím míň škvír, tím líp.

O výsledku
Hraje to dobře, spolehlivě, nahlas. Vidíte to i na fotce, že je Kočka spokojená. No, spíš kočka, s malým k, Kočka docela i vřískala. Hlavně, když jsem jí to véčko pootočil o devadesát stupňů, aby proud šel zepředu dozadu. Ty články o svalech byly moc dobrý nápad, pořád přicházíme na něco nového. Používáme to s Konrádem a asi to výkonově stačí, ještě je tam rezerva tak čtvrt dráhy knoflíku, podle toho, jak se kočky rozrajcujou.

211_426

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 217 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 217

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara