DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Seržovy konstrukce mne dokopaly k tomu, abych se také podělil něčím z domácí elektrodílny. Nemám takové možnosti a ani um právníka nepasuje příliš k sofistikovaným konstrukcím, nicméně nadšení mnohé z toho vykompenzuje. Svého času jsem něco málo postavil z Amatérského rádia a také mi leccos zbylo v šuplících, tenhle nápad vznikl ale hodně narychlo. Svěráček na bradavky (a taky lupínky) jsem měl hotový už dávno a když se má polovička ze všech nejdražší dočetla na Elefernu o nepopsatelných slastech s ES/ET, zaimprovizoval jsem. Čelisti jsou prostě barbarsky omotané trafodrátem (asi 0.6 z neoznačené cívky) a konce jsou smotané dohromady. Původně jsem to ještě chtěl zafixovat tafixovým lepidlem, ale drží to i tak :-) Kouzlo přichází nakonec - jemným smirkem jsem na pracovní ploše sejmul smalt a hračka je hotová.
Nemumím bohužel změřit nebo posoudit proudovou hustotu, ale s půjčeným generátorkem od Torma to tropí hluku až až, a to jsem svorku nikterak moc neutahoval. Takže, pokud tenhle nápad někomu pomůže ve chvílích hmotné nouze o potřebnou hračku, splnil svůj účel. Všichni tu píšou hrajte si opatrně, proto se i já přidávám.

Kristy dodává: On Norbert dost kecá, bála jsem se příšerně, ale má to HODNĚ do sebe, ať už to jenom tak zlehounka vrní nebo to do té bradavky hryže. Možná by to ale příště chtělo nějakou tu vodivou pastu, takhle, kbyž mi Norbert ten svěráček povolil to vyloženě píchalo.

svorka

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 193 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 193

Nejnovější uživatelé

  • 11591159altara
  • monk
  • Nicoletta02
  • G45HRLE5 www.yandex.ru fdgfjkghiluy
  • IvaVin