DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Intuitivní dráha s explozivním efektem.

! Jedna z nejúčinnějších krátkých drah přes klitoris je často využívána jako final-blow technika pro vyprovokovaný orgasmus. Její výhodou je poměrně striktní lokalizace vjemu a možnost využití prakticky libovolných elektrod - to dává možnost laborovat s proudovou hustotou. Na ilustraci jsou použity běžné středointenzitní kuželíky - pozor, alespoň jeden z nich by měl mít izolovanou rukojeť, v opačném případě se zapojíte paralelně se subinkou a úměrně poměru vodivostí se podělí i váš vjem :-)

 

overclit3

  ES ET
Účinná frekvence 84 Hz 38 Hz
Koeficient plnění 10 % 30%
Špičkový proud 20 mA 25 mA

 

Zobrazená konfigurace elektrod není jedinou možnou. U dobře vyvinutého klitorisu je možné i přímé osazení elektrod na glans clitoridis, je ale třeba stále mít na paměti kontrolované využívání proudové hustoty - tedy pro běžné konsensuální bdsm nasazení prakticky povinné použití konduktivu. Zhoršení kontaktu a s tím spojený skokový nárůst proudové hustoty u elektrody, přiložené ke sliznici může dovést i k šoku z bolesti, proto považujeme za bezpečnější techniku, zobrazenou na fotografii.

Dráha je mimořádně účinná - je nezbytné postarat se o zajištění minimálního přechodového odporu elektrod.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 392 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 392

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara