DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Dráha, komplementární k předchozí uvedené - vhodnější pro začínající jedince.

! Uvedená dráha funguje prakticky se dvojicí středointenzitních elektrod - proudová hustota elektrod se volí podle požadované lokalizace vjemu. S elektrodami, použitými na demonstračním obrázku převažuje vjem pod kuželíkem,   druhá elektroda byla pro snížení proudové hustoty doplněna o navlhčený buničinový podklad. Signál je v tomto případě přiváděn do báze klitorisu, proudová dráha prochází z větší části po malých, z menší části po velkých labiích, klitoris je ovlivně pouze nepřímo.  Dráha se dobře hodí pro experimentování s proudovou hustotou elektrod a variantami signálu.

overclit2

 

   ES  ET
 Účinná frekvence  66 Hz  9 Hz
 Koeficient plnění 10 %  25%
 Špičkový proud  15 mA  30mA

 

Dráha se díky charakteru vjemu a místa přiložení elektrod dobře hodí jako úvodní pro ES. Elektrody jsou přiloženy ke kůži, nikoliv ke sliznici, takže dráha působí bezpečným dojmem - subinka není prodprogramována "nebezpečnými" vkládacími elektrodami. Vjem je lokalizován do dráhy průchodu proudu a je převážně vnímán jako příjemný a vzrušující - dráha je prakticky prosta fantómových pocitů. Vjem bývá často popisován jako "elektrická masturbace" - příčinou je pravděpodobně stimulace svalových vláken bulbocavernosu.


Je třeba mít na paměti možnost ztráty kontroly mikce u subinky a následného prudkého zvýšení vodivosti dráhy díky moči. Lze proto jen doporučit vyprázdnění močového měchýře ještě před osazením elektrod. V žádném případě nelze ponechat subjekt s touto konfigurací elektrod bez dozoru!

 

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 319 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 319

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara