DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

de Mullotto (deM) je autor bez křestního jména a jméno, pod nímž vystupuje je pseudonymem, psaným někdy jako de, jindy jako di Mullotto i Mullatto. Bdsm grafiky kreslí od roku 1966, kdy začal pro Bizarre library vytvářet ilustrovaná díla. Plodná spolupráce trvala až do roku 1985 (případná další díla mi nejsou známa). Jako grafik je deMullotto mimořádně plodný, je schopen produkovat až čtyřicet vysoce kvalitních ilustrací do měsíce, jeho dílo tedy obsahuje již tisíce grafik. Jeho samostaná díla lze nalézt v Love Magazine a od roku 1976 kreslí i solitérní díla na zakázku.

 Autor patří ke grafikům s mimořádnou znalostí ženské i mužské anatomie. Jeho ženy mají výrazně vykreslené prsy s vystupujícími bázemi bradavek a jemně prostínované svalstvo. deM rád kreslí dlouhovlásky, velmi mladé, s udiveným výrazem ve tváři. Výraz obličeje má deM výborně odpozorován, bolest, zděšení i strach působí opravdu věrohodně a pokud jsou některé z obrázků kresleny dle živé předlohy, není jeho modelkám co závidět :-) Autorovo očarování bolestí je dobře patrné ze všech děl, některé zobrazené situace bych opravdu nedoporučoval k napodobení. Elektrotématu se deM věnuje pouze okrajově, v jeho triviální podobě, stejně, jako na vedlejším ilustrativním obrázku. Mnohem raději kreslí rozličné ostnaté či hrotité mechanické vynálezy, presy, drtiče a napínače. Ačkoliv jeho dívkám nejčastěji ubližují muži, ať v podobě lidí nebo démonů, nevyhýbá se ani ženské dominanci a jeho dominy jsou ke svým otrokyním stejně kruté, ne-li krutější, než jejich mužské protějšky.

Sledovat de Mullottovu bibliografii je mimořádně obtížné jednak pro rozsáhlost díla, jednak pro mimořádně nesnadné dohledávání solitérních prací. Ani Dushi ve svém projektu neuvádí celý rozsah, omezuje se na nejrozsáhlejší projekty v řadě Bizarre. Zde bych rád apeloval na všechny čtenáře, vlastnící některé z dole vydání - o každé možnosti zapůjčení či odprodeje jsem ochoten velmi seriózně jednat.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 358 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 358

Nejnovější uživatelé

  • 11591159altara
  • monk
  • Nicoletta02
  • G45HRLE5 www.yandex.ru fdgfjkghiluy
  • IvaVin