DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Autor konstrukce: Krafft

Text byl původně fotodokumentován, na přání testerky ale byla fotodokumentace stažena, text proto ponecháváme pouze pro jeho historickou hodnotu v rámci projektu Savec. K popisovaným přísavkám je nyní vyvíjena novější alternativa. 

Střední savice je určena pro ovlivnění středního objemu prsu, tedy bradavky, dvorce a jejich bezprostředního okolí. Savice má výrazný bodyformingový efekt -  přispívá k formování žádoucí "hrotitosti" prsů a lepšímu prokrvení oblasti bradavek. Savice jsou válcového tvaru, spodní hrana je rozvinutá do tvaru, zlepšujícího dosednutí savice a omezujícího riziko zaříznutí přísavky či zhmoždění tkáně. Novým tvarem je usnadněno i zatažení tkáně do objemu recipientu.

Funkcionalita savice je založena na zatažení části středního objemu prsu, přičemž ovlivněn je i dvorec a bradavka. Tvar savice je zvolen tak, aby zatažení tkáně do pracovního objemu savice bylo výrazné - v tom se liší od běžných středních savic. Ještě vyššího zatažení lze dosáhnout preparací prsu lubrikantem - tkáň je tak namáhána zejména podtlakem, v jehož důsledku dochází k rychlému prokrvení. Současně v místě nasazení přísavky nevzniká tlačně-tažné úsilí,   namáhajícíí tkáň: Savice dobře pracuje jak na plnějších prsech, tak i na prsech subtilnějších s výraznější hroitostí.  

Střední savice je nejvhodnější používat v páru se společným zdrojem podtlaku, zejména v případě, kdy je žádoucí využití bodyformingového efektu. Jejich využívání pro kosmetickou korekci (nesymetrie apod.) není vyloučeno, mělo by ale být svěřeno spíše do rukou odborníků. Savice je možno používat i pro oblasti mimo prs, vždy je třeba ale zohlednit fakt, že pro takové nasazení nejsou optimalizovány.


(rsk) Jako u naprosté většiny bdsm hraček, i u této je nutno zachovávat pravidla bezpečnosti a při jejím nasazení přemýšlet. Maminky jistě znají odsávačku mléka, kterou by jim tyto savičky mohly připomínat - POZOR, vyvozený podtlak nelze srovnávat a ačkoliv se savičky v těhoenství velmi dobře hodí k oužování bradavek i formování prsu, nelze je používat místo odsávačky kvůli riziku zhmoždění mléčné žlázy. Prsy v těhotenství navíc vykazují výrazně vyšší citlivost na dotyk a používání podobných hraček by mohlo být i traumatizující. Při šikovném zacházení je ale použití přísavek i vcelku příjemné :-)

Související dokumentace:  
obrázky byly na přání zobrazené osoby odstraněny .
Pohled na obě nasazené savice.
Detail osazení s malým zatažením tkáně.
Detail osazení na levý prs s ukázkou bodyformingu.
Vyšší
zatažení tkáně levého prsu
Pohled
shora - savice je poněkud zatížena tahem hadiček.
Díky tvaru jsou savice necitlivé na polohu rukou subinky - ruce v
týle, ruce za zády

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 555 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 555

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara