DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Popisované hračky pocházejí z dílny Robusta Waca a lze je objednat. Kontakty jsou na konci článku. Ozdobná bdsm bižuterie nemá na české scéně příliš rozsáhlou tradici, proto recenzované exempláře považuji za velmi užitečnou první vlašťovku v tomto směru. Oč tedy jde ? Nejlépe napoví obrázek - šikovný nápad a subinka je ozdobena předmětem, který zkrášlí prs, potěší oko dominantovo a subince s rostoucí intenzitou připomíná nutnost vyjádření vděčnosti Pánovi za poskytnutý dar :) Předmět ve spojení s bradavkou vytváří úhlednou květinku, rozkvétající přímo před očima.

Květinky jsou vyrobeny z pružného nerezového drátu a jsou pečlivě dílensky zpracovány - oba volné konce drátu jsou po odseknutí pečlivě zatupeny a adjustovány na místo, kde nemohou způsobit zranění. Celek je napružen tak, aby dobře držel na bradavce libovolného rozměru (snad s vyjímkou bradavek vpáčených, to je ale případ pro Renatu), v přiměřeném rizsahu lze sevření najustovat přihýbáním. Kouzlo tkví v takřka čárové linii sevření tkáně - zdánlivě milá a nevinná ozdůbka se po nedlouhé době v mění v obtížně strpitelný nástroj, a to i u subinek s nízkou citlivostí na bradavkách (ano, i takové se vyskytují).

Květinky lze nosit v průběhu scénky coby ozdobu, jejich využití je ale výrazně širší. Ve spojení s vhodnou svorkou (plochou nebo krokodýlovou) lze květinku používat jako kombinovanou středointenzitní elektrodu, perfektně obepínající účinnou zónu přechodu bradavky do dvorce. V závislosti na preparaci bradavky konduktivem lze proudovou hustotu a ovlivněnou zónu rozložit i do okvětních lístků ozdůbky, nebo omezit pouze na čárový svírající kontakt, jehož preparace konduktivem není de-facto nutná, najustování pružiny zajistí správnou vodivost i bez konduktivu.

Ozdoba je využitelná i jako nástroj - jednak triviálním a zcela intuitivním svíráním nasazené hračky, jednak méně zřetelnou možností nasazení na labie, kdy je účinně využito vinutí "okvětních lístků", hračka se nasazuje podobně, jako kancelářská svorka. Efekt je explozivní a po připojení vhodného generátoru i velmi akusticky účinný.

Provedení květinky umožňuje její nošení pod prádlo (dobře zatupené hrany netrhají), ale déletrvající nasazení asi bude mimo kapacity týmu Eleferna známých subinek. Pětice testovacích exemplářů proběhla významnou částí testerek, jejich přítelkyň a několika vanilkových dobrovolnic, k celodennímu nošení se ale odhodlala pouze pouze Gábina a i to se speciálně upraveným kusem se sníženým sevřením. Fotografii výsledku bohužel stále odmítá autorizovat pro zveřejnění (tento a jeden další problém jsou i hlavními příčinami zpoždění tohoto materiálu k publikaci).

(rsk) Jako u naprosté většiny bdsm hraček, i u této je nutno zachovávat pravidla bezpečnosti a při jejím nasazení přemýšlet. Hračka se jednoznačně nehodí pro kojící a těhotné subinky - déletrvající tlak omezený na bázi bradavky může vést k přetrvávající deformaci a omezení průchodnosti duktů. Při kojení navíc hrozí riziko odmítnutí prsu kojencem v důsledku možného reziduálního otěru materiálu hračky - toto je ovšem nepotvrzená spekulace, spojená s dokumentovaným problémem nekvalitního piercingu. Hračka by měla být správně najustována, aby nemohlo dojít k narušení funkčního oběhu krve v bradavce a městnání vlásečnicové krve. Květinka je naopak velmi vhodná pro nullipary v prvním trimestru, kdy může přispívat k žádoucím otužení bradavky a zesílení jejich tkáně. Mám ale vážné obavy, že žádná ze zdravotních pojišťoven se na jejich úhradě nebude podílet :) Mé milé dámy, jděte do toho, taky si nechám párek pořídit :)

Související dokumentace:

 detail
Detail neosazené hračky.
Základní rozměrová řada květinek.

Hračky jsou k mání v Obchodě.

2005: některé obrázky byly na přání zobrazené osoby odstraněny

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 75 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 75

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara