DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

STARA POŠTA 05.04.2003 a pokračování vývojových prací na Rejnoku1 Dostala jsem úkol popsat události svým pohledem !!

V pátek jsem dorazila na místo určené mým Pánem a šla jsem na povinný film pro subinky. Sekretářka se jmenuje a doporučuji všem ! Pozitivním virem bdsm. Krása ! KRASA !!! Byla jsem uchvácená hlubokýma myšlenkama a krásou podání hlavních hrdinů ! Určitě k D/s nemají daleko.

Po filmu jsem měla možnost prohlédnout si našeho nového otroka Jana. Měla jsem možnost se i rozhodnout, zda s náma půjde či nikoliv na SP. A šel ! Tedy byl pozván. Na SP jsme v sobotu dorazili na čas, ale jaké bylo překvapení, když nahoře se mělo vše rozebírat a rekonstruovat a tedy můj Pán zapojil své přesvědčovací umění na plné obrátky a zajistil akci dole !!! Všechna čest !

Přítomní: Můj Pán Aldy, já subinka Sharon, Kraft, Frodo se Silver Blue, Milkov, subík jan a po 2 hodinkách J.F.S. s Prnďou. Dokonce úplně na závěr proběhla Izolotta se svým Pánem (pardon neznám nick) Nejdříve se dostalo pozornosti otrokovi janovi. Dostal svou mučírnu a vlastně až na krátké přestávky se mu stále někdo věnoval ! (otrok jan napsal 2 výpovědi o tomto setkání a ta druhá nemá chybu !!!) Nebo je to pouze můj zkreslený pocit ? neboť: Asi po hodince příprav mne přikurtovali na lavici vleže s nožkama do V a začal výzkum. Frodo měl povolení mého Pána mne různě stimulovat a mučánkovat. Celý proces byl velmi dlouhý a na nezvyklé svalstvo náročný, ale v celkovém pocitu velmi příjemný !!!

***POPIS pocitů, které vyvolala elektřina!
Celá atmosféra byla podtržená sklepními prostory mučírny, tlumenými hlasy přítomných, technickými záznamy. Popisovali se jacísi fantómi - dle mne asi změny mého vnímání, při změnách proudu a jiných měnících se jednotek. Elektřině naštěstí vůbec nerozumím, tak se jí ani nebudu bát, když je v rukou odborníků ! Vaginálky byly samy o sobě téměř mrazivé, když mi je Frodo zasouval do kundičky. Jen pro ujasnění, tak na mně zkoušel 2 typy. Když jsem jednu vystřelila, tak mi ji můj Pán zafixoval provázkem, který je krásně viditelný na fotkách. Celkově se zkoušely jakési různé frekvence, napětí s odporem, co já vím jen vím, že jsem měla např.popisovat rychlost řekněme citlivých kontaktů, tedy jsem vyluzovala zvláštní zvuky, které všechny přítomné rozveselily. Vnímala jsem elektřinu jako vibrace. Buď pomalejší, nebo rychlejší, jemnější, intenzivnější, tepající v jednom místě, nebo krouživé, sinusoidní, různé vlny. Docela dobře si umím představit, jak se takto dá subinku mučit, neboť i z krásných pocitů když je mnoho a dlouho, když se ubere z koncentrace na jiném místě, když se dá živý roubík tak to krásno přechází v špatně snesitelné mučení na různých místech mučeného tělíčka ! Vždycky jsem se bála zasouvání velmi studených předmětů. Možná atmosféra, sklepení, udělaly své a stejně ten kouzelný pocit nemít na výběr ! Nožky visely na řetězech, ruce byly fixovány nad hlavou na lavici a v pase jsem byla pevně přichycená k lavici ! To se špatně vyskakuje ! Ale subinka, která chce udělat svému Pánovi radost, neboť toto všechno bylo zorganizováno právě proto, abych dokázala, že umím poslouchat, měla jsem to stále na paměti. Je pravda, že když přišli s elektrickým bičíkem, tak jsem se začala škubat více, neboť ten je velmi nepříjemný !!!

Zajímavý test vakuovačky-odsávačky také letmě proběhl. To jsem už měla uvolněné ruce, tak na povel pravé prso ven, jsem okamžitě reagovala, aniž bych na vteřinku zaváhala, snad jen zda uvolňuji to správné ! Přisálo se to ke mně a pak rup, lepený spoj povolil. Nicméně dvoukomorová odsávačka vypadala velmi zajímavě a protože se to mému Pánovi moc líbí, mám se asi nač těšit a moje kozy také ! Netušila jsem však, že po pár hodinách elektro zkoušek budu tak vyšťavená !!! Celá jsem se chvěla chladem, vyčerpáním, nechutí čehokoliv, nervózně jsem přešlapovala na místě, nebo se zahřívala u topení. Můj Pán měl hodně pobíhání mezi 2 mučírnami a zajišťováním hladkého chodu. Často se za mnou zastavil, pohladil mne, políbil ! Miluji ho ! A on to ví !!! Cítíme to OBA ! O přestávce, kterou mi poskytli, jsem zaskočila na kontrolu za otrokem, měl kouzelně seřezanou prdel !!! J.F.S. má jistě nacvičené přesné údery ! Všichni vypadali v té malé mučírně spokojeni, a to je dobře ! Zpověď otroka jsme dostali mailem, je přístupný lidem, kteří mají povolený vstup na stránky mého Pána ! A čtou jistě i tuto zpověď. Celá elektro vývojová studie na mé kundičce byla POZITIVNÍ ! Nevím co to bude dělat, až se budou překračovat příjemní fantomi jak nazval FRODO.

Děkuji moc můj PANE, že jsi mi dal tuto možnost !!!

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 359 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 359

Nejnovější uživatelé

  • 11591159altara
  • monk
  • Nicoletta02
  • G45HRLE5 www.yandex.ru fdgfjkghiluy
  • IvaVin